Slik rydder du opp i dine smålån

Med enkle grep kan du senke de månedlige kostnadene på gjelden din, og få kontroll på økonomien.

9 av 10 reduserer sine månedsbetalinger

9 av 10 reduserer sine månedsbetalinger

Et nytt og bedre liv

Et ektepar i 40-årene fra Fredrikstad havnet i en situasjon der de måtte ta opp forbrukslån og bruke kredittkort til å betale sine faste kostnader. Før hadde de en god lønn og en livsstil som de ikke hadde råd til å opprettholde da de uventet gikk ned i inntekt. Ekteparet tok kontakt med Bluestep, og etter en grundig gjennomgang av deres økonomi samlet vi gjelden deres inn i et nytt boliglån. 

Tidligere betalte ekteparet over 17.000 kroner i måneden i forbrukslåns- og kredittkortgjeld, men etter at de samlet lånene sine hos oss så har de halvert månedskostnadene sine. Dette ga paret mulighet til å senke skuldrene og slippe bekymringene for uforutsette utgifter.

Lengre nedbetalingstid

En av fordelene med å refinansiere boliglånet hos Bluestep når du har mye forbruks- og kredittkortgjeld, er at du kan forholde deg til kun én kreditor og at du samtidig kan få lavere rente. Du får også lengre tid til å betale ned det du skylder.

Vanligvis må du betale forbruksgjeld innen fem år, men samler du gjelden i boliglånet ditt får du opptil 30 år på å nedbetale gjelden. 

Hva skjer når du kontakter oss?

1. Samtale

Vi ringer deg og tar en uforpliktende gjennomgang av din økonomi.

2. Saksbehandler

Du får en saksbehandler som går gjennom din økonomiske situasjon. Saksbehandleren følger deg gjennom hele låneprosessen.

3. Samle smålån

Dersom din økonomi gir rom for å betjene lånet så hjelper vi deg å samle dine smålån.

En midlertidig løsning

Et lån hos Bluestep er en midlertidig løsning for å få kontroll over økonomien når banken din sier nei. Grunnen til at vi kan hjelpe flere er at vi påtar oss en høyere risiko enn andre banker. Vi godtar flere former for inntekt når vi avgjør om vi kan hjelpe deg; sykepenger, arbeidsavklaringspenger, lønn fra vikariat eller lignende. Derfor har vi en høyere rente enn ditt ordinære boliglån. 

Så fort du har økonomien under kontroll er det enklere for deg å få lån hos din vanlige bank.

Bonusløfte

Vi ønsker at du skal bli belønnet for at du betaler avdragene dine i tide. Renten blir automatisk redusert med 1 % (ett prosentpoeng) etter 2 år fra utbetalingsdato, og ytterligere 1 % (ett prosentpoeng) etter 3 år dersom du alltid betaler i tide. Denne reduksjonen er begrenset nedad til vår til enhver tid laveste rente for gjeldende låneprodukt.

Ta grep i dag

Ta tilbake kontroll over økonomien din, samle misligholdt gjeld og smålån hos oss. Kontakt oss i dag for å finne en løsning og komme videre. 

Ring 21 30 52 00, eller send inn en søknad

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,95% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.668.466, totalt kr 3.668.466