Logg inn

Vi endrer vår flytende sparerente

Vi setter ned renten på sparekonto Flex fra 2,15% til 2,10%. For nye kunder trer endringen i kraft 04. juli 2019, mens den for eksisterende kunder vil være gjeldende fra 04.09. 2019.

Bluestep gir flere sjansen til å få lån

Axo Finans kunne desverre ikke hjelpe deg med finansiering i denne omgang, men dersom du kan stille en bolig eller fritidsbolig som sikkerhet kan kanskje Bluestep hjelpe.

Sliter du med dyre lån som forbrukslån og kredittkortgjeld, vil det ofte lønne seg å refinansiere. Refinansiering av slike smålån og kreditter vil ikke slette noe gjeld, men du kan ofte redusere renteutgifter, gebyrer og få en bedre oversikt over privatøkonomien. Mange forbrukslån og/eller betalingsanmerkninger, inkasso, er ingen automatisk avslagsgrunn hos Bluestep.

I første omgang vil vi ringe deg for å presentere oss og for å kartlegge dine lånemuligheter. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende.

Registrer ditt navn og telefonnummer til høyre, så tar vi kontakt for en prat.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 7.1% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr 1.958.735, totalt kr 3.958.735.

Ved å surfe på dette nettstedet, aksepterer du at Bluestep Bank AB (publ) Filial Oslo gjennom nettstedet lagrer såkalte cookies.