Kategorier

Fakta om Bluestep

Bluestep er en spesialist bank som tilbyr boliglån, mellomfinansiering, sparekontoer og refinansiering med sikkerhet i bolig. Bluestep ble etablert i 2005 i Sverige, og åpnet filial i Norge i 2010 og i Finland i 2020. Siden oppstartet har vi hjulpet tusenvis av mennesker kunne kjøpe sin første bolig og få oversikt og kontroll over egen økonomi.

Bluestep er en løsningsorientert bank som prøver å hjelpe mennesker som for ulike grunner har vanskeligheter med å få boliglån hos de tradisjonelle bankene, eller har mistet oversikten over egen gjeld og økonomi som trenger hjelp med å rydde opp i økonomisk fortid.

Annerledes er et av våre verdiord, og vi omfavner individualitet både på kundesiden og hos våre egne medarbeidere. Vi ser på løsninger for fremtiden, og legger vekt på mulighetene og kapasiteten din fremover. Hos Bluestep har vi medarbeidere med ulike nasjonaliteter og kulturer som ønsker å hjelpe de som ikke kan, for ulike årsaker, få hjelp fra de tradisjonelle bankene. Vi er stolte av at Bluestep kommuniserer med kunder på mer enn 20 ulike språk.

Gjennom å følge med på og tilpasse oss samfunnsutviklingen, gjør vi Bluestep til det selvsagte valget for alle som faller utenfor de tradisjonelle malene. Vi har tett dialog med både nye og eksisterende kunder, for eksempel selvstendig næringsdrivende, vikarer og deltidsansatte.

Vår visjon er å hjelpe kundene våre inn i en stabil økonomisk situasjon. Mer informasjon om Bluestep og vår selskapsledelse, finner du her.

 

Fakta 
Organisasjonsnummer, filial Oslo        995 268 841
Etablert                                                 2005
Antall ansatte                                       Ca 200
Kontor                                                   Oslo, Stockholm, Helsingborg

 

Ytterligere informasjon om BlueStep og selskapets ledelse finner på  www.bluestepbank.com