Kategorier

Fakta om Bluestep Bank

Bluestep Bank er en spesialistbank som tilbyr omstartslån - refinansering med sikkerhet i bolig, boliglån, mellomfinansiering og sparekontoer. Bluestep Bank ble etablert i 2005 i Sverige, og åpnet filial i Norge i 2010 og i Finland i 2020. Siden oppstartet har vi hjulpet tusenvis av mennesker kunne kjøpe sin første bolig og få oversikt og kontroll over egen økonomi.

Bluestep Bank er en løsningsorientert bank som prøver å hjelpe mennesker som for ulike grunner har vanskeligheter med å få boliglån hos de tradisjonelle bankene, eller har mistet oversikten over egen gjeld og økonomi som trenger hjelp med å rydde opp i økonomisk fortid.

Annerledes er et av våre verdiord, og vi omfavner individualitet både på kundesiden og hos våre egne medarbeidere. Vi ser på løsninger for fremtiden, og legger vekt på mulighetene og kapasiteten din fremover. Hos Bluestep Bank har vi medarbeidere med ulike nasjonaliteter og kulturer som ønsker å hjelpe de som ikke kan, for ulike årsaker, få hjelp fra de tradisjonelle bankene. Vi er stolte av at Bluestep kommuniserer med kunder på mer enn 20 ulike språk.

Gjennom å følge med på og tilpasse oss samfunnsutviklingen, gjør vi Bluestep til det selvsagte valget for alle som faller utenfor de tradisjonelle malene. Vi har tett dialog med både nye og eksisterende kunder, for eksempel selvstendig næringsdrivende, vikarer og deltidsansatte.

Vår visjon er å hjelpe kundene våre inn i en stabil økonomisk situasjon. Mer informasjon om Bluestep Bank og vår selskapsledelse, finner du her.

 

Fakta 
Organisasjonsnummer, filial Oslo        995 268 841
Etablert                                                 2005
Antall ansatte                                       Ca 200
Kontor                                                   Oslo, Stockholm, Helsinki

 

Ytterligere informasjon om Bluestep Bank og selskapets ledelse finner på  www.bluestepbank.com