Logg inn

Kategorier

Fakta om Bluestep

Bluestep er en bank som tilbyr boliglån, refinansiering med sikkerhet i bolig, og sparing til gunstige betingelser. Siden vi startet i 2005, har vi hjulpet tusenvis av låntakere og

 

Bluestep er en løsningsorientert bank som tilbyr refinansiering med pant i egen bolig, samt boliglån til kunder i Norge og Sverige. Bluestep er markedsleder innen sin sektor. Vi tilbyr også sparekonto med noen av markedets mest konkurransedyktige renter.

 

Annerledes er et av våre verdiord, og vi omfavner individualitet både på kundesiden og hos våre egne medarbeidere. Vi ser på løsninger for fremtiden, og legger vekt på mulighetene og kapasiteten din fremover. Bluestep kommuniserer med kunder på mer enn 20 ulike språk.

 

Gjennom å følge med på og tilpasse oss samfunnsutviklingen, gjør vi Bluestep til det selvsagte valget for alle som faller utenfor de tradisjonelle malene. Vi har tett dialog med både nye og eksisterende kunder, for eksempel selvstendig næringsdrivende, vikarer og deltidsansatte.

Vår visjon er å hjelpe kundene våre inn i en stabil økonomisk situasjon. Mer informasjon om Bluestep og vår selskapsledelse, finner du her.

 

Fakta 
Organisasjonsnummer, filial Oslo        995 268 841
Etablert                                                 2005
Antall ansatte                                       Ca 200
Kontor                                                   Oslo, Stockholm, Helsingborg

 

Ytterligere informasjon om BlueStep og selskapets ledelse finner på  www.bluestepbank.com