Kjøpe bolig

Vi kan hjelpe deg med boligdrømmen - selv om andre banker sier nei

Er du selvstendig næringsdrivende, prosjektansatt eller vikar? Eller kanskje har du pådratt deg betalingsanmerkninger? Da kan det være vanskelig å få boliglån hos de tradisjonelle bankene. I BlueStep Bank ser vi på muligheter i steden for problemer.

Kjøpe bolig

Kjøpe bolig

Det å kjøpe bolig er en av de største private investeringene du gjør i livet. Det er derfor viktig at det blir riktig fra begynnelsen. Derfor innvilger vi bare boliglån når vi ser at du som søker har råd.

Det er imidlertid ikke det samme som at vi krever fast arbeid eller en plettfri kreditthistorikk. Vi ser i stedet på hvor du står i livet i dag og bedømmer din betalingsevne ut fra dine personlige forutsetninger og fremtidige betalingsevne.

I prinsippet kan du låne til en hvilken som helst type bolig, så lenge den ligger i Norge. Det som kan variere er egenkapitalen, det vil si hvor stor del av kjøpesummen du selv må legge inn i boligen.

Grunnvilkår for å få lån hos BlueStep Bank

  • Må stille bolig eller fritidsbolig som sikkerhet
  • Markedsverdi på boligen må være over 750 000 kr
  • Må stille minimum 15% av kjøpesum i egenkapital

 

Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6.65% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.811.237, totalt kr 3.811.237.

Les videre:

Kredyt hipoteczny – informacja po polsku

 

  • Lån for å kjøpe ny bolig
  • Når de andre bankene har sagt nei
  • Finansieringsbevis - slik at du kan by når drømmeboligen dukker opp

Ring 21 30 52 00

Du kan ringe oss på  21 30 52 00. Våre ansatte har lang erfaring i ulike typer av situasjoner og mulige løsninger. Hos oss får du prate med en personlig lånespesialist om akkurat dine behov.

Vurdering av muligheter

Vi foretar en individuell vurdering og undersøker hvilke muligheter vi har til å tilby deg et boliglån. Det viktige for oss, er å finne en løsning som er tilpasset til din økonomi. 

Beskjed

Når vi har gått igjennom din sak, vil du få en foreløpig tilbakemelding på telefon. Deretter vil vi be om noe mer dokumentasjon fra deg før vi kan gi deg et endelig lånetilbud