Kjøpe bolig

Vi kan gi lån til bolig når andre banker sier nei

Visste du at det er mulig å få lån, selv når banken sier nei? BlueStep kan hjelpe de som ikke får lån i sin tradisjonelle bank.

Kjøpe bolig

Kjøpe bolig

Det å kjøpe bolig er en av de største private investeringene du gjør i livet. Det er derfor viktig at det blir riktig fra begynnelsen. Derfor innvilger vi bare boliglån når vi ser at du som søker har råd.  

Hvorfor sier vi ja, når andre banker sier nei?

Det finnes mange som ikke får lån noen steder, selv om de har egenkapital og evne til å betale lån og avdrag. Derfor finner du ikke en automatisert søknadsprosess hos oss. Du får i stedet personlig oppfølging av våre erfarne saksbehandlere som ser på hele økonomien din og hjelper deg å få lån. Vi ser på hvor du står i livet i dag og bedømmer din betalingsevne ut fra dine personlige forutsetninger og fremtidige betalingsevne. 

Hva kreves det av deg?

Grunnkravene våre er minimumskrav som alle må forholde seg til hvis de skal søke lån hos oss.

  • Markedsverdi på boligen må være over 750 000 kr
  • Må stille minimum 15% av kjøpesum i egenkapital

I prinsippet kan du låne til en hvilken som helst type bolig, så lenge den ligger i Norge. Det som kan variere er egenkapitalen, det vil si hvor stor del av kjøpesummen du selv må legge inn i boligen.

Ut over dette er vi mer fleksible enn andre långivere når det kommer til å vurdere din økonomiske situasjon, slik at du kan få hjelp - selv når andre banker sier nei.

 

Hvem kan få lån?

Er du blant dem som har vært uheldig økonomisk, er du ikke fulltidsansatt eller har du startet egen bedrift? Da kan du være blant dem som vi hjelper.

Våre kunder inkluderer personer med kort eller negativ kreditthistorikk, deltidsansatte, pensjonister, personer på arbeidsavklaringspenger (AAP), eller andre som har fått nei fra sin tradisjonelle bank av ulike grunner.

Les mer om hvordan du kan få lån uten å være i fast jobb, eller hvordan du kan få lån med betalingsanmerkninger.

 

Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 7.1% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.958.735, totalt kr 3.958.735. 

Informasjon på polsk:

Kredyt hipoteczny – informacja po polsku

 

  • Lån for å kjøpe bolig
  • Når de andre bankene har sagt nei
  • Finansieringsbevis - slik at du kan by når drømmeboligen dukker opp

Ring 21 30 52 00

Du kan ringe oss på  21 30 52 00. Våre ansatte har lang erfaring i ulike typer av situasjoner og mulige løsninger. Hos oss får du prate med en personlig lånespesialist om akkurat dine behov.

Vurdering av muligheter

Vi foretar en individuell vurdering og undersøker hvilke muligheter vi har til å tilby deg et boliglån. Det viktige for oss, er å finne en løsning som er tilpasset til din økonomi. 

Beskjed

Når vi har gått igjennom din sak, vil du få en foreløpig tilbakemelding på telefon. Deretter vil vi be om noe mer dokumentasjon fra deg før vi kan gi deg et endelig lånetilbud