Rente mellomfinansiering

Hos Bluestep Bank får alle kunder en individuelt tilpasset rente. Hvilken rente du får, avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, samt inntekter, utgifter og eventuelle øvrige gjeldsforpliktelser.

Sammen med deg finner vi veien til en trygg økonomi.

På grunn av den store innsatsen vi legger ned og den høyere risikoen vi tar på våre lån, konkurrerer ikke vi med tradisjonelle bankers renter og betingelser. Vi kan likevel tilby betingelser som er langt rimeligere enn hva man for eksempel får på mange usikrede lån. Det vil bli satt en nedbetalingsplan og løpetid som er tilpasset din økonomi. Hvilken rente du kan få, avhenger av din økonomiske situasjon, samt verdien og beliggenheten på din bolig.

For øyeblikket ligger våre nominelle renter mellom 5,85% - 10,35%. Kontakt oss for å finne ut akkurat hvilken rente du kan få!

  • Nominelle rente: 5,85 % - 10,35 %
  • Etableringsgebyr: Fra 1 % til 4 % av lånebeløpet
  • Termingebyr: 25 kr

Etableringsgebyret er fradragsberettiget og vil bli rapportert til skattemyndighetene.

Bonusløfte

Bluestep Bank ønsker at du skal bli belønnet for punktlig betjening av ditt lån. Alle kunder med førsteprioritetslån som betaler i tide, får renten automatisk redusert med 1 % (ett prosentpoeng) etter 2 år fra utbetalingsdato, og ytterligere 1 % (ett prosentpoeng) etter 3 år. Denne reduksjonen er begrenset nedad til vår til enhver tid laveste rente for gjeldende låneprodukt.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071