Refinansiering

Refinansieringsrente

I Bluestep Bank har vi ingen listepris, isteden får hver kunde en individuell tilpasset rente. Hvilken rente du får, avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, samt inntekter, utgifter og eventuelle øvrige gjeldsforpliktelser.

Med hovedvekt på den store innsatsen vi legger ned for hver kunde og den økte risikoen vi tar for våre kunder, konkurrerer ikke vi med bankenes renter og betingelser. Vi kan likevel tilby deg lån som er langt rimeligere enn dyre lån uten sikkerhet og som du skal kunne betale tilbake. Hvilken rente du kan få avhenger av din økonomiske situasjon og verdien og beliggenheten på din bolig.

For øyeblikket ligger våre nominelle renter mellom 5,00% - 11,25%. Kontakt oss for å finne ut akkurat hvilken rente du kan få!

Nominelle rente: 5,00% - 11,25%

Etableringsgebyr: 4% av lånebeløp

Termingebyr: 25 kr

Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 7.1% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.958.735, totalt kr 3.958.735.   Refinansieringsrente

BlueStep Bonusløfte

Siden vi ønsker at du skal være kunde hos oss en stund og at du skal bli belønnet for å betale tilbake lånet som avtalt, vil alle kunder som betaler i tide få renten automatisk redusert med 1% etter 2 år og ytterligere 1% etter det 3. året fra da lånet ble tatt, begrenset nedad til en rente som for tilfellet ligger 3,00 % over vår til en hver tid gjeldene referanserente på det renteproduktet som er valgt ved inngåelse av et lån. Dette kaller vi vårt Bonusløfte.