Hva er refinansering?

Hos BlueStep kan vi refinansiere ulike typer av gjeld. Det vi krever er at man må stille bolig eller fritidsbolig som sikkerhet, og at maksimal belåningsgrad ikke må overstige 85%.

Refinansiering er en låneform som lar deg ta opp nytt lån med sikkerhet i bolig. Det brukes ofte til å samle dyr gjeld, eller andre smålån, i et større og billigere lån. Det kan også brukes til å betale for oppussing.

Refinansiere dyr forbruksgjeld

Refinansiering er ofte ekstra lønnsomt når man har er flere smålån, gjeld på kredittkort og andre lån med svært høy rente. Om du i tillegg har disse lånene spredt blant mindre lånegivere er renten som oftest ekstra høy. Da er refinansiering lønnsomt.

Du kan ta et lån hos oss for å refinansiere forbrukslån, og kvitte deg med høye renteutgifter. Kredittkort har ofte meget høy rente, og noen ganger effektiv rente på over 20 %, som betyr at du kan spare mye penger ved å flytte lånet over til boliglånet.

Refinansiering av betalingsanmerkninger og inkasso

Det er fort gjort å komme bakpå økonomisk, og for mange er den kortsiktige redningen kredittkort eller dyre forbrukslån. Det ene tar det andre, regninger går til inkasso og plutselig har man en kreditthistorie med betalingsanmerkninger  som gjør at man fremstår som dårlig betaler, og dermed ikke får boliglån eller refinansiering i tradisjonelle banker.

Hos BlueStep tenker vi annerledes, og vi hjelper årlig tusenvis av mennesker med refinansiering av gjeld, selv de med betalingsanmerkning og inkassogjeld og som de tradisjonelle bankene ser på som dårlige betalere.

Når vi kredittvurderer deg, legger vi hovedvekt på din fremtidige betalingsevne. Vi mener at det som ligger bak deg er av mindre betydning. Har du råd til å betale renter og avgifter, kan du få lån hos oss.

Vi tilbyr også lån til deg med betalingsanmerkninger. Vi kan ikke love deg lån, men vi lover deg en seriøs og grundig vurdering av din situasjon.

Typer av gjeld vi kan refinansiere

Les mer om hva som kan refinanserieres.