Lån med sikkerhet i bolig gir deg mange fordeler

Trenger du å refinansiere? I så fall er det store sjanser for at det lønner seg å låne med sikkerhet i boligen din. Så enkelt går du frem.

Det er ingen hemmelighet at kredittkort og forbrukslån har skyhøye renter. Dersom du har mange smålån er det smart å refinansiere til ett stort lån, men det er enda smartere refinansiere gjennom å låne med sikkerhet i boligen din.

Lån med sikkerhet i bolig – hva er fordelene?

Jo høyere et lån er, desto mer sikkerhet må banken ha for å låne deg penger. Det betyr at

  1. Når du kan stille sikkerhet i egen bolig, eller pant som det også heter, er det som regel lettere for deg å få det lånebeløpet du ønsker
  2. Som regel får du lavere rente enn med kredittkort, forbrukslån og andre smålån
  3. Du slipper mange renter og gebyrer
  4. Du får mer kontroll og oversikt siden du kun får én faktura

Hva er fordelene med å bruke Bluestep?

Du har kanskje prøvd å refinansiere i andre banker, men fått nei? I Bluestep liker vi bedre å si ja – selv om du har betalingsanmerkninger. Hos oss får du snakke med mennesker, og du får din personlige kontakt. Sammen setter dere opp en nedbetalingsplan du ikke bare kan leve med, men som også gir deg muligheten til å kunne leve et godt liv.

I Bluestep er vi kjent for å være fleksible, opptatt av å hjelpe og istedenfor å se bakover synes vi det er bedre for både deg og oss å se fremover. Ser vi at du kan betjene et lån med sikkerhet i egen bolig kan du få mulighet å starte med blanke ark igjen. Når det er sagt – hvis vi tror du kan få bedre betingelser i en annen bank, råder vi deg til å søke om lån der først.

Alt i alt betyr dette at med Bluestep får du en enklere hverdag, tryggere økonomi – og bedre nattesøvn.

Hva er kravene for å få lån med sikkerhet i bolig hos Bluestep?

For at du skal få lån hos oss, må du kunne stille din egen bolig, hytte eller annen fast eiendom som sikkerhet. Dersom dere er to som søker sammen, kan det tas sikkerhet i medsøkerens eiendom. Det samme gjelder om det motsatte er tilfelle – du kan være medlåntaker og stille eiendommen din som sikkerhet for andres lån.

I tillegg er det noen lovfestede minstekrav, som blant annet:

  • Du kan ikke ha en samlet gjeld som er større enn fem ganger inntekten din
  • Du må stille med minimum 15 prosent av kjøpesummen i egenkapital
  • Du kan benytte maks 85 prosent av boligens verdi som sikkerhet

Søk lån med sikkerhet i bolig – helt uforpliktende

Vil du ha lån med sikkerhet i bolig, eller har du noen spørsmål? Da kan du ringe oss på 21 05 61 04, eller sende epost til kundesenter@bluestep.no.

Du kan også fylle ut skjemaet her, så ringer vi deg når du ønsker.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,95% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.668.466, totalt kr 3.668.466