Refinansiering av forbrukslån, kredittkortgjeld og andre smålån

Har du sikkerhet i bolig men sliter med dyre lån, kan det ofte lønne seg å refinansiere.

Refinansiering av slike smålån og kreditter vil ikke slette gjelden, men du får reduserte renteutgifter og gebyrer sammen med en bedre oversikt over privatøkonomien.

Hva kan du bruke refinansiering til?

Det er mange grunner til å søke refinansiering, men i hovedsak gjøres det for å redusere månedsutgiftene og for å få en bedre økonomisk hverdag. Refinansiering samler alle lån i ett, som gir deg bedre oversikt og kontroll på økonomien. Refinansierer du med sikkerhet i bolig får du også en lavere rente enn ved lån uten sikkerhet.

Smålån som kredittkortgjeld

Har du et eller flere ubetalte kredittkort? Kredittkort kommer ofte med veldig høy rente, og du kan du spare mye penger hver måned ved å samle det i et refinansieringslån.

Få hjelp til å betale inkassogjeld og unngå betalingsanmerkning
Har du havnet bakpå og fått inkassokrav på smålån hos en eller flere kreditorer? Med refinansiering kan du bake inn slike smålån i boliglånet, som gjør at du får en lavere rente og reduserer faren for å få betalingsanmerkning.

Har du allerede betalingsanmerkning, men ønsker refinansiering?

For oss er ikke betalingsanmerkninger en avslagsgrunn. Vi er banken som hjelper deg når andre banker sier nei. Les om mer om refinansiering med betalingsanmerkning.

Betale ned restskatt

Har du vært uheldig å få restskatt? Det er ikke alltid like lett å vite hvor mye du skal betale i skatt, og uventede krav som for eksempel restskatt kan være en stor belastning. Vi gir deg muligheten til å refinansiere restskatten inn i boliglånet.

Kom i gang med oppussing

Trenger boligen en oppgradering, men du mangler pengene for å komme i gang? Gjennom refinansiering kan du ta opp lån til oppussing i ditt eksisterende boliglån. Da får du en nyoppusset bolig, uten å få et stort hopp i de faste utgiftene.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt oss idag ved å bruke søknadsskjemaet eller ved å ringe oss på 21 30 52 00.

Lånekalkulator for omstartslån

Beregne enkelt hvor lav månedskostnaden din kan bli hvis du refinansierer med et omstartslån hos oss.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,95% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.668.466, totalt kr 3.668.466