Refinansiering av kredittkort med sikkerhet i egen bolig kan gi deg lavere rente

Vi vet det kan være vanskelig å få refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån – særlig dersom du er student, har deltidsjobb eller selvstendig næringsdrivende. Har du i tillegg betalingsanmerkninger og inkassosaker etter en tid med flere utgifter enn inntekter? I så fall føles det fortvilende å ikke få hjelp til å reise seg igjen. Visste du at det finnes en smartere måte du kan refinansiere all kredittkortgjeld på, som til og med kan gi deg lavere rente enn om du samler alt i ett nytt forbrukslån?

Refinansiering av kredittkort hos Bluestep

Alle banker ser bakover på historikken din når du skal refinansiere kredittkort, og det er her likheten mellom oss og de tradisjonelle bankene stopper.

Bluestep er en kundeorientert bank. Det betyr at vi forsøker se løsninger der andre ser begrensninger, og vi kan ofte si ja når andre sier nei. Vi synes også det er viktig å gi personlig service. Derfor behandles søknaden din av mennesker – ikke datamaskiner.

I Bluestep ser vi hvordan situasjonen din er nå og hvordan den vil bli fremover. Om vi ser det er mulig, kan vi hjelpe deg til en enklere og mer oversiktlig hverdag med tryggere økonomi.

Kan jeg refinansiere kredittkort hos Bluestep?

Hvis du ønsker å refinansiere kredittkort hos Bluestep må du kunne stille sikkerhet i fast eiendom, som bolig eller hytte. Det er denne sikkerheten som gjør at vi ofte kan gi deg bedre betingelser og lavere rente, enn når du samler gjeld fra flere kredittkort i ett forbrukslån.

Dessuten får du ikke bare bedre betingelser og lavere rente – du slipper også unna gebyrene du har på kredittkortene dine i dag.

Hvor mye kan jeg låne?

Dette avhenger av økonomien din, og verdien på eiendommen du stiller sikkerhet i. Ellers følger vi de samme grunnreglene som andre banker har:

  • Den samlede gjelden du har kan ikke være større enn fem ganger inntekten din
  • Du må ha minst 15 prosent egenkapital for boligen

Slik er låneprosessen hos Bluestep

Det er enkelt for deg å refinansiere kredittkort hos Bluestep.

1. Fyll inn dette søknadsskjemaet, eller ring oss på 21 05 61 04.

2. Når skjemaet er sendt inn får du et team som tar vare på deg, og du får din egen saksbehandler som tar kontakt.

3. Om søknaden din innvilges, vil dere sammen komme frem til en plan for nedbetaling av lånet ditt.

Vil du vite mer? Da kan du lese om refinansiering her.

Lurer du på noe om refinansiering av kredittkort hos Bluestep? Husk at det finnes ingen spørsmål som er for dumme – vi er her for deg, og for å prøve å løse problemene dine sammen med deg. Ring oss gjerne på 21 05 61 04 for en uforpliktende samtale, eller du kan sende epost til kundesenter@bluestep.no.

Lånekalkulator for omstartslån

Beregne enkelt hvor lav månedskostnaden din kan bli hvis du refinansierer med et omstartslån hos oss.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,95% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.668.466, totalt kr 3.668.466