Samle smålån – og få kontroll på økonomien din

Har du flere smålån med høye renter og mange gebyrer som gir deg en uoversiktlig og kaotisk hverdag? I så fall bør du samle smålånene dine. Men hvordan gjør du det og hvor er det smartest å gjøre det? Det finnes nemlig en metode som sannsynligvis vil gi deg mye lavere månedsutgifter enn du har i dag.

Hele 1 av 3 har en eller flere ganger i livet følt at smålånene har tatt overhånd, og at gjelden vokser raskere enn de klarer å betale den. Hvis det har skjedd deg, gjelder det å handle kjapt. Jo tidligere du får kontroll, desto fortere klarer du å få økonomien og livet ditt tilbake.

Fordelene med å samle smålån

Når du samler flere smålån til ett, vil du som regel få lavere rente. Du får dessuten ett gebyr å forholde deg til. Alt i alt gir dette deg en mer oversiktlig og mindre stresset hverdag. 

Når du skal samle smålån, kan du gjøre det på to måter:

Samle smålån uten sikkerhet

Dette er ofte den raskeste måten å samle smålån på. Den store fordelen er en mer forutsigbar økonomi, men siden du ikke stiller sikkerhet, kan renten fremdeles være høyere enn den behøver å være.   

Samle smålån med sikkerhet

Dersom du kan tilby banken sikkerhet i fast eiendom, er sjansen stor for at du får enda lavere rente og bedre betingelser. Her kan du også få lengre nedbetalingstid, slik at månedsutgiftene dine blir enda lavere. 

Samle smålån med sikkerhet i egen bolig hos Bluestep

Vi i Bluestep hjelper årlig tusenvis av mennesker med å få lavere renter, færre gebyrer og bedre betingelser – og dermed få kontrollen på økonomien igjen. Hvis du har mulighet til å stille fast eiendom som bolig eller hytte som sikkerhet, kan vi kanskje hjelpe deg også. 

I møte med så mange personer, kjenner vi godt til at det er fort gjort å trå feil, samtidig som vi har full forståelse for du kan havne i situasjoner du ikke kunne forutse. Kanskje du har blitt permittert eller har mistet jobben? Eller du har blitt syk og har hatt variabel inntekt? Uansett årsak – vi i Bluestep ønsker å hjelpe deg til en trygg økonomisk hverdag.

Når du tar kontakt med oss, får du din egen saksbehandler, og sammen med deg setter dere opp en plan for hvordan du kan betjene lånet ditt. Hos oss ser vi nemlig ikke bare bakover på historikken din, men hvordan situasjonen din er nå og hvordan den kommer til å bli i fremtiden. Ser vi at du har mulighet til å betale og du har vilje til å gjøre opp for deg, kan det være at du får lån hos Bluestep – og dermed kontrollen tilbake. 

Ønsker du å samle smålånene dine på ett sted? I så fall tar vi gjerne en uforpliktende prat med deg. Fyll ut skjemaet på siden, så ringer vi deg når det passer. Du kan også sende lånesøknaden du finner her.

Lånekalkulator for omstartslån

Beregne enkelt hvor lav månedskostnaden din kan bli hvis du refinansierer med et omstartslån hos oss.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,95% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.668.466, totalt kr 3.668.466