Sykmeldingen fikk uheldige konsekvenser for Mikkel og enkeltmannsforetaget. Lånet fra BlueStep ble redningen

Mikkel driver et enkeltmannsforetak på Østlandet. Etter å ha skadet kneet på skitur kunne ikke Mikkel arbeide som snekker på flere måneder. Han kom raskt på etterskudd med moms og forskuddsbetaling av skatt under sykeperioden. - Sykeforsikringen dekket ikke inn inntektstapet, og pengene tok slutt. Da gikk det ikke lang tid før jeg fikk betalingsanmerkning, forteller Mikkel.

Måtte forskuddsbetale materialer

Da han endelig ble frisk nok til å jobbe igjen, opplevde han at betalingsanmerkningene  hadde fått katastrofale følger. Mikkel fikk ikke hente ut materialer hos leverandørene uten at han betalte på forhånd, og dermed var hele firmaet hans i fare.

 - Her har vi en dyktig snekker som ikke kan jobbe og betale sin moms og skatt. Han havnet i en veldig vanskelig økonomisk situasjon. Da regningene kom inn, gikk det raskt, forteller lånespesialist Kenneth i BlueStep Bank. Se hvordan BlueStep hjalp Mikkel

Historien er basert på en virkelig hendelse, men på grunn av personvern er navn og personer på bildet fiktive. 

Refinansiering hos BlueStep - ble redningen

Den vanskelige økonomiske situasjonen løste seg når Mikkel tok kontakt med BlueStep som tok en grundig gjennomgang av hans økonomi. Takke være huset som Mikkel bodde i, og som hadde lav belåning, så kunne BlueStep innfri gjelden til kemneren gjennom refinansiering ved å øke belåningen på boligen.

Les mer om refinansiering