Slik fikk Bjørn gjort opp skattegjelden sin ved hjelp av refinansiering hos BlueStep Bank.

Bjørn drev som selvstendig næringsdrivende og hadde bra med oppdrag, men etter en stille periode for et par år siden hvor han i tillegg var syk, kom han bakpå med innbetaling av moms og forskuddsskatt, noe som førte han inn i en lei økonomisk knipe. Takket være BlueStep fikk han gjort opp gjelden sin til myndighetene.

Bjørn jobbet som snekker og hadde bra med oppdrag.  Bjørn var flink og hadde mange førnøyde kunder. Økonomisiden syntes han derimot var litt vanskelig å holde styr på, så der leide han inn en regnskapsfører som hjalp han å holde styr på økonomien.

For et par år siden ble Bjørn syk over en lengre periode, og siden han ikke hadde tegnet en god nok sykeforsikring kom han i en økonomisk skvis da inntektene uteble. I samme periode bestemte også regnskapsføreren han leide inn, for å legge ned sin virksomhet, noe som gjorde det ekstra vanskelig for Bjørn.

Skyldig 300 000

Plutselig en dag fikk Bjørn et brev i posten fra skattemyndighetene som hadde skjønnslignet han for kr 300 000 fordi han ikke hadde betalt inn moms og forskuddsskatt . 

– Jeg visste at jeg skyldte penger, men trodde ikke at beløpet var så stort, og nå risikerte jeg at myndighetene ville slå meg konkurs. Situasjonen var veldig vanskelig, sier Bjørn. 

Refinansiering hos BlueStep - ble redningen

Den vanskelige økonomiske situasjonen løste seg når Bjørn tok kontakt med BlueStep som tok en grundig gjennomgang av hans økonomi. Takke være huset som Bjørn bodde i, og som hadde lav belåning, så kunne BlueStep innfri gjelden til kemneren gjennom refinansiering ved å øke belåningen på boligen.

- Det var en veldig deilig følelse å få gjort opp med kemneren, så nå kan jeg bare fokusere på det jeg liker aller mest - nemlig å snekre. Ny regnskapsfører har jeg også fått, sier Bjørn før han haster videre til et nytt byggeoppdrag.

Kvitt skattegjeld

 Historien er basert på virkelige kunder, men på grunn av hensyn til personvern, er navn og bilder fiktive.

Eller les mer om refinansiering