Lånekalkulator for omstartslån

Beregne enkelt hvor lav månedskostnaden din kan bli hvis du refinansierer med et omstartslån hos oss.

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 6,58 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt kr. 4.009.071.

Hva er et omstartslån?

Omstartslån gir deg muligheten til å samle dyr forbruks- og kredittgjeld i ett lån, dersom du kan stille sikkerhet i bolig. Ved å samle mange lån i ett får du lavere rentekostnader og gebyrer. Et omstartslån gir deg med andre ord mer forutsigbarhet, bedre oversikt og økt kontroll på økonomien – det kan rett og slett gi deg en ny start på livet.

Søk omstartslån

Hvorfor bør jeg velge omstartslån hos Bluestep Bank?

Hos Bluestep Bank låner du med sikkerhet i din egen eller en annens bolig eller fritidsbolig. Denne sikkerheten sørger for at du kan få en lavere rente på omstartslånet ditt enn på usikret gjeld. 

I Bluestep Bank er vi opptatt av mennesket bak søknaden, og et omstartslån hos oss kan være en god mulighet til å forbedre situasjonen for deg som har inkassosaker, betalingsanmerkninger eller risikerer tvangssalg av boligen din. Kanskje du har variabel inntekt, er permittert, arbeidsledig, trygdet eller har havnet i et økonomisk uføre du ikke klarer å komme deg ut av? I Bluestep Bank er nemlig ikke dette automatiske avslagsgrunner.

Les mer om hvordan et omstartslån kan hjelpe deg tilbake i økonomisk balanse.