Om Bluestep Bank

Et steg mot trygghet

Bluestep Bank tilbyr omstartslån med sikkerhet i bolig, boliglån, mellomfinansiering og sparing til gunstige betingelser.

Bluestep Bank tilbyr omstartslån med sikkerhet i bolig, boliglån, mellomfinansiering og sparing til gunstige betingelser til kunder i Norge, Sverige og Finland. Bluestep Bank er markedsleder innen sin sektor. Vi tilbyr også sparekonto med noen av markedets mest konkurransedyktige renter.

Annerledes er et av våre verdiord, og vi omfavner individualitet både på kundesiden og hos våre egne medarbeidere. Vi ser på løsninger for fremtiden, og legger vekt på mulighetene og kapasiteten din fremover. Bluestep Bank kommuniserer med kunder på mer enn 20 ulike språk.

Gjennom å følge med på og tilpasse oss samfunnsutviklingen, gjør vi Bluestep Bank til det selvsagte valget for alle som faller utenfor de tradisjonelle malene. Vi har tett dialog med både nye og eksisterende kunder, for eksempel selvstendig næringsdrivende, vikarer og deltidsansatte.

Vår visjon er å hjelpe kundene våre inn i en stabil økonomisk situasjon. Mer informasjon om Bluestep Bank og vår selskapsledelse, finner du her.

Ytterligere informasjon om Bluestep Bank og selskapets ledelse finner på www.bluestepbank.com

Fakta

Organisasjonsnummer, filial Oslo 995 268 841
Etablert 2005
Antall ansatte Ca 200
Kontor Oslo, Stockholm, Helsinki

Bærekraft i Bluestep Bank

Hos Bluestep Bank er vi overbevist om at myndighetene så vel som selskaper og borgere kan bidra til en positiv utvikling. Som en moderne boliglånsbank, jobber vi derfor for et mer inkluderende, rettferdig og bærekraftig samfunn.

Les mer om bærekraft i Bluestep Bank

Jobb hos oss

Hos oss blir du en en del av en kultur som preges av entreprenørånd og engasjement. Du får muligheten til å jobbe sammen med kollegaer som kjennetegnes ved høy kompetanse og profesjonalitet. Vi satser mye på intern trening og utvikling og for den rette personen finnes det gode muligheter.

Karriere i Bluestep Bank

Samarbeid

Vi er stolte av våre produkter og vårt selskap. Det er derfor vi velger å samarbeide med noen av de største og meste profesjonelle aktørene i vår bransje.

Bli partner med oss

Presse

Å være en utfordrer i en bransje som kjennetegnes av stadige endringer krever kompetanse og lang erfaring. Vi har en sterk posisjon i vårt marked og er opptatt av å bli fremstilt korrekt i media. Derfor vil vi gjerne at journalister tar kontakt med oss og vi vil etterstrebe å besvare eventuelle spørsmål så raskt som mulig.

Pressemeldinger og pressekontakter

Finansielle rapporter

Vi ønsker å være så transparente og tilgjengelig som mulig. Derfor publiserer vi løpende strategisk og finansiell informasjon. Hensikten er å gi finansmarkedet og andre interessenter korrekt og aktuell informasjon om Bluestep og vår forretningsidé.

Finansielle rapporter

På andre språk: Icon Om oss | Icon Tietoa Bluestepistä