Omstartslån for deg med gjeld

Gi økonomien en sjanse til å komme deg på beina ved hjelp av refinansiering, også kalt omstartslån. Noen ganger går ikke ting som planlagt, og livet tar veier du aldri hadde forestilt deg. En plutselig sykemelding eller en skilsmisse kan skape kaos i økonomien.

Som boligeier har du mulighet til å stabilisere økonomien din ved hjelp av et omstartslån. Selv i situasjoner der gjelden har ført til betalingsanmerkninger eller gått til inkasso kan det fortsatt være mulig å rydde opp i økonomien ved å gjøre opp gjelden ved hjelp av et omstartslån.

Fordeler med omstartslån

Et omstartslån kan være en god løsning når du ønsker å redusere månedlige lånekostnadene dine og har flere dyre lån og kreditter. Et omstartslån kan brukes til å betale ned de mindre lånene, som vanligvis har høy rente og høye gebyrer.

Ved å ta opp et omstartslån med sikkerhet i boligen din, såkalt øke boliglånet med opplåning, slipper du alle gebyrene som følger med hvert enkelt smålån. Du vil sannsynligvis også redusere rentekostnadene dine, ettersom lån uten sikkerhet ofte har en svært høy rente.

Reduserte månedskostnader med et omstartslån

Hva er fordelene med et omstartslån sammenlignet med flere mindre lån?

 • Senk renten og de månedlige kostnadene
  Reduser de månedlige kostnadene dine ved hjelp av et omstartslån, ettersom et omstartslån ofte gir lavere gebyrer og rentekostnader.
 • Bedre lånevilkår
  Et omstartslån i form av et boliglån gir betydelig bedre lånevilkår enn mindre lån uten sikkerhet. I tillegg til lavere rente har et omstartslån vanligvis lengre løpetid og gir også en bedre kredittverdighet.
 • Få bedre kontroll på økonomien og gå aldri glipp av en faktura
  Ved å samle lånene dine i ett større lån får du også bedre oversikt over økonomien din, færre regninger å betale og det blir lettere å holde kontroll over lånekostnadene.


Omstartslån med betalningsanmerkning

Hos oss kan du samle dyre lån og kreditter med boligen din som sikkerhet. Ved lån med bolig som sikkerhet er det ikke et krav at du har fulltidsstilling, og du kan søke om omstartslån selv om du har betalingsanmerkninger. Det må være en merverdi i eiendommen, det vil si at gjelden din må være mindre enn 85 % av eiendommens verdi.

Refinansiering med sikkerhet i bolig

 • Senk månedskostnadene
 • Lavere rente
 • Forenklet økonomisk hverdag ved å samle lån

Søk refinansiering

Les mer om omstartslån

Et omstartslån gir deg de rette forutsetningene for en ny start, og samtidig muligheten til å oppfylle viktige behov, for eksempel å pusse opp boligen. Her finner du mer informasjon om omstartslån og refinansiering.

 • Omstartslån er hovedsakelig for personer med høy gjeldsbyrde som trenger hjelp til å komme seg på bena igjen. Ved å betale ned dyr gjeld og dyre kreditter kan du senke de månedlige avdragene dine og samtidig få muligheten til å starte på nytt med en mer stabil og trygg privatøkonomi. Hvis du låner med sikkerhet i boligen din, kan du låne uavhengig av hvilken type jobb du har, selv om du for øyeblikket ikke har fulltidsstilling.

 • Små lån med høy rente og kort løpetid innebærer ikke bare høye månedlige betalinger. Med kreditt følger for eksempel også ulike typer gebyrer som fakturagebyr, forsinkelsesrenter og purregebyr. Ved å samle lånene dine kan du få lavere rente eller lengre løpetid og lavere månedlige avdrag.

 • Du kan også søke om å utvide det eksisterende boliglånet ditt for å dekke behov som er viktige i hverdagen, for eksempel kjøp av bil eller oppussing av boligen. Som kunde hos oss får du en individuell rente basert på dine personlige forutsetninger. En personlig lånespesialist som hjelper deg hele veien fra lån til utbetaling.

 • Nei, det er ikke krav om en medlåntaker for å få et omstartslån. Hvis du har økonomi til å dekke alle lånekostnadene som et utvidet boliglån medfører, kombinert med at det finnes muligheter for å låne på boligen, er det fullt mulig å få et omstartslån som enslig søker. I praksis øker du boliglånet ditt og kan bruke det til å nedbetale dyre lån og kreditter.

Fornøyde kunder er vår beste bekreftelse

Laster
4.4 av 5 ut fra 271 Anmeldelser
Viser favorittene våre
Trustpilot

En bank for flere

Inkluderende

Bluestep Bank har siden 2005 gitt flere mennesker muligheten til å få boliglån og bedre privatøkonomien. Vi ønsker deg velkommen uansett jobb, bakgrunn eller hvor i livet du befinner deg.

Personlig service

Hos oss får du alltid snakke med en personlig rådgiver som lytter, forstår situasjonen din og prøver å finne en best mulig løsning. Vi snakker over 20 forskjellige språk.

Trygt og sikkert

Det er trygt og sikkert å søke om lån hos oss. Det viktigste for oss er at du får best mulige vilkår for din situasjon, og at du får en god avtale som bedrer økonomien din.