Finansieringsbevis – et første steg

Når du vil kjøpe bolig som skal finansieres med boliglån, kan en søknad om finansieringsbevis være første steg i prosessen. Innvilget finansieringsbevis er ingen garanti for boliglån, men en foreløpig indikasjon på om du vil få boliglån hos oss eller ikke.

Med et finansieringsbevis får du også vite hvor mye et boliglån vil koste deg i måneden. Finansieringsbeviset kan være en fordel ved fremtidig budgivning, og søknaden kan fylles ut digitalt her.

Søk finansieringsbevis

Fordelene med boliglån hos Bluestep Bank

 • Individuell vurdering
  Din nåværende betalingsevne er viktigere enn hva de tradisjonelle bankene vurderer. Betalingsanmerkninger eller dårlig kreditthistorikk trenger derfor ikke å stå i veien for en lånesøknad hos oss.

 • Boliglån uansett ansettelsesform
  Du trenger ikke å ha en fulltidsstilling for å få innvilget et boliglån hos oss. Våre kunder inkluderer vikarer, timesansatte og selvstendig næringsdrivende. Det må alltid ligge en økonomi som tåler alle kostnadene ved lånet til grunn, men inntektene kan variere.

 • Mellomfinansieringslån
  Vi kan også tilby våre kunder mellomfinansiering, et midlertidig lån for deg som har kjøpt ny bolig før du har solgt den gamle.

 • Øke boliglån med opplåning
  Vi er med deg gjennom hele bolighandelen, og prøver alltid å finne best mulig løsning for deg. Vi tilbyr også utøkt boliglån, noe som kan gjøre det mulig å pusse opp eller gjøre andre investeringer i boligen.

 • Et boliglån med større muligheter
  Hos oss kan du samle dyre lån og kreditter i boliglånet, såkalt refinansiering. Så lenge vi kan ta sikkerhet i boligen din, vil vi gjøre så godt vi kan for å finne en løsning som reduserer dine nåværende månedlige lånekostnader.

Boliglånskalkulator

Med denne boliglånskalkulatoren beregner du enkelt hvor mye du kan låne og hva månedskostnaden din kan bli.

Laster

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,55 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.622.146, totalt kr. 4.622.146. Vennligst les om våre boliglånsrenter og vår boliglånskalkulator hvis du vil vite mer.

En bank for flere

Bluestep Bank har hjulpet titusenvis av mennesker med å komme seg inn på boligmarkedet, og med å få en bedre økonomi. Vi håper vi kan hjelpe mange flere.

Boliglån for selvstendig næringsdrivende

Bluestep Bank legger større vekt på nåværende betalingsevne enn ansettelsesform. Ofte ser tradisjonelle banker på selvstendig næringsdrivende som en risiko når lånesøknader vurderes, siden disse ikke har en fast ansettelse.

For oss er det en selvfølge at også selvstendig næringsdrivende bør få tilgang til boliglån. Vi tar hensyn til din samlede økonomisk situasjon og gir deg en individuell vurdering. Så lenge du har en bolig vi kan ta pant i, og betalingsevnen din er god nok, er vi mer helhetsorienterte enn de tradisjonelle bankene. 

Boliglån med deltidsansettelse

Hos Bluestep Bank er det ikke et absolutt krav om fast ansettelse for å få lån. Vi ønsker å gi flere mennesker i ulike livssituasjoner muligheten til å kjøpe bolig.

Inntektene dine må selvfølgelig dekke lånekostnadene, men ansettelsesform eller type inntekt er ikke avgjørende. Mange har en stabil inntekt som timeansatt, vikar eller i prosjektstilling. Hos Bluestep Bank kan du derfor få lån uten fast ansettelse.

Boliglån for studenter

Som student har man ofte ulike former for inntekt, både som studiestøtte og inntekt fra ekstrajobber. Kanskje jobber du helg og kveldstid i tillegg til heltidsstudier? Hos oss hensyntar vi alle typer inntjening når vi vurderer om inntekten tåler kostnadene ved et boliglån eller ikke.

Boliglån med betalingsanmerkning

Hos Bluestep Bank fokuserer vi i større grad på din nåværende betalingsevne enn kreditthistorikk med eventuelle betalingsanmerkninger.

Hvis du har en økonomi som tåler kostnadene ved et boliglån, trenger ikke betalingsanmerkinger eller inkassogjeld å være et hinder i søknadsprosessen.

Kriterier for boliglån hos Bluestep Bank

 • Ha skatteberegnet inntekt i Norge
 • Være minst 18 år gammel
 • Ha egenkapital. Boliglånet kan maksimalt utgjøre 85 % av boligverdien. (Fritidsbolig maksimalt 75 %)
 • Boligen må kjøpes av deg som privatperson, ha en verdi på minst 300 000 kr, og kan ikke fremleies eller brukes til kommersielle formål
 • Gjeldende boligrente baseres på lånestørrelse, belåningsgrad, søkerens inntekter, og utgifter samt kreditthistorikk

Hvordan søke om boliglån?

Det koster ingenting og er uforpliktende å søke boliglån hos oss.

Laster

Fornøyde kunder er vår beste bekreftelse

Laster
4.4 av 5 ut fra 271 Anmeldelser
Viser favorittene våre
Trustpilot

En bank for flere

Inkluderende

Bluestep Bank har siden 2005 gitt flere mennesker muligheten til å få boliglån og bedre privatøkonomien. Vi ønsker deg velkommen uansett jobb, bakgrunn eller hvor i livet du befinner deg.

Personlig service

Hos oss får du alltid snakke med en personlig rådgiver som lytter, forstår situasjonen din og prøver å finne en best mulig løsning. Vi snakker over 20 forskjellige språk.

Trygt og sikkert

Det er trygt og sikkert å søke om lån hos oss. Det viktigste for oss er at du får best mulige vilkår for din situasjon, og at du får en god avtale som bedrer økonomien din.

Laster
På andre språk: Icon Bolån | Icon Asuntolaina