Logg inn

Få ro og orden i din økonomi

Hvilket lån er best for meg? Hvordan betaler man ned gjeld raskest mulig? Her kan du få inspirasjon, tips og råd til alt som handler om privatøkonomi og boliglån.

Artikler

thea1.jpg
20-05-11

Usikkerheter rundt økonomi? Slik kan du få hjelp

Les hele artikkelen
male.jpg
20-05-11

Puss opp hjemme og øk verdien på boligen din

Nå for tiden er det mange av oss som av ulike årsaker tilbringer mye mer tid hjemme enn det vi ellers gjør. Det betyr at dette kan være en ypperlig anledning til å endelig få gjort unna det du kanskje har utsatt tidligere, som for eksempel å pusse opp hjemme.

Les hele artikkelen
norgeferie1.jpg
20-05-11

Tips til Norgesferie på budsjett

Mye tyder på at denne sommeren kommer til å bli tidenes boom for Norgesferie, ettersom vi mest trolig ikke kan reise til utlandet på en god stund. Derfor kan situasjonen vi befinner oss i være en fin anledning til å oppleve det fantastiske landet vi bor i på en helt ny måte.

Les hele artikkelen
feriepenger.jpg
20-05-11

Hva er smart å bruke feriepengene på – annet enn ferie?

De aller fleste gleder seg til feriepengene kommer i juni. Det gjør sikkert du også. Men vet du hva du skal bruke pengene på? Det kan nemlig være lurt å ikke bruke alle bare på ferie.

Les hele artikkelen
USIKRET.jpg
20-04-21

Hva er usikret og sikret gjeld? Forskjellene du må vite om

Hva betyr usikret gjeld? Og hva er egentlig lån med sikkerhet? Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av ulike begreper og uttrykk. Her forklarer vi forskjellene på to hovedkategorier av lån og gjeld; usikret og sikret - og hva det har å si for din økonomiske situasjon.

Les hele artikkelen
Covid19.jpg
20-03-20

Spørsmål og svar i forbindelse med Covid-19

Her kan du finne svar på de vanligste spørsmålene våre kunder stiller oss i forbindelse med Covid-19 utbruddet.

Les hele artikkelen
HJEMMEKONTOR.jpg
20-03-18

7 tips som gjør hjemmekontoret enklere og økonomien bedre

Det som skjer for tiden er uvirkelig. Vi har fått en ny hverdag som nesten føles som å leve i en film. Men selv om du må være hjemme er det viktig å leve så normalt som mulig – men hvordan? Og hva kan du gjøre for å styre økonomien din best mulig?

Les hele artikkelen
skatemelding hero.jpg
20-03-17

Ny skattemelding – og ny skattesmell?

Snart kommer skatteoppgjøret, og mens noen kan kose seg med penger inn på konto må andre betale restskatt. Hva gjør du når du ikke har penger til å betale restskatten?

Les hele artikkelen

Ved å surfe på dette nettstedet, aksepterer du at Bluestep Bank AB (publ) Filial Oslo gjennom nettstedet lagrer såkalte cookies.