Logg inn

Få ro og orden i din økonomi

Hvilket lån er best for meg? Hvordan betaler man ned gjeld raskest mulig? Her kan du få inspirasjon, tips og råd til alt som handler om privatøkonomi og boliglån.

Artikler

HERO 1.jpg
20-02-24

Refinansiering av forbrukslån med sikkerhet i egen bolig kan gi deg lavere rente

Har du fått avslag når du har prøvd å refinansiere forbrukslån? Eller har du fått innvilget lånet, men synes fremdeles renten er høy?

Les hele artikkelen
case-mehmet.jpg
20-02-18

Refinansiering hos Bluestep – samle dyre lån med sikkerhet i boligen din

Kredittkort har ofte en rente på mer enn 25 prosent, mens noen forbrukslån kan ha en rente på over 20 prosent. Dersom du refinansierer og får 15 prosent rente vil du spare en del penger. Likevel finnes det en smart måte som gjør at du kan spare mye mer.

Les hele artikkelen
banner 2.jpg
20-02-17

Boliglån i Bluestep – når banken din sier nei

Har du søkt om penger til boliglån, men møter stengte dører i bankene? Da kan vi ha løsningen som hjelper deg å oppfylle boligdrømmen.

Les hele artikkelen
dyr-jul.jpg
19-12-10

Julegavetips 2019: Tips til billige og fine julegaver

Julegaveshoppingen kan gjøre førjulstida til en stressende affære - særlig dersom du lever på et stramt budsjett. Her er gode tips til hvordan du skaffer billige og fine julegaver til treet, som vil glede både familie og lommebok.

Les hele artikkelen
Header-skulder.jpg
19-11-19

6 tips til Black Friday som lønner seg

Black Friday, 29. november, har de siste årene blitt Norges største shoppingdag og mange av oss hopper på muligheten til å spare litt ekstra penger i førjulshandelen. Likevel kan man fort «spare» seg blakk på denne dagen. Her er våre beste tips til hvordan du unngår å falle i salgsfella og utnytte dagen, og Black Week, best mulig.

Les hele artikkelen
renovera-oka-vardet.jpg
19-09-19

Tilbyr Bluestep forbrukslån?

Forbrukslån, refinansiering uten sikkerhet, refinansiering med sikkerhet - alle disse konseptene hører vi om til stadighet. Det kan derfor være lett å forveksle hva som er hva - og ikke minst hvem som tilbyr hva. En ting er sikkert, hos Bluestep er det en ting vi ikke tilbyr - finn ut hvorfor her.

Les hele artikkelen
salja-pa-loppis.jpg
19-08-16

God råd til skolestart - skaff utstyret du trenger på budsjett

Les hele artikkelen
hva er gjeldsregisteret.PNG
19-08-02

Hva er gjeldsregisteret?

De siste årene har gjelden økt betydelig i norske husholdninger. Ifølge regjeringen var det ca. 5% av i Norge som hadde en gjeld som var høyere enn fem ganger brutto inntekt i 2004, mens i 2018 hadde dette økt til nesten 20%.

Les hele artikkelen

Ved å surfe på dette nettstedet, aksepterer du at Bluestep Bank AB (publ) Filial Oslo gjennom nettstedet lagrer såkalte cookies.