Få ro og orden i din økonomi

Hvilket lån er best for meg? Hvordan betaler man ned gjeld raskest mulig? Her kan du få inspirasjon, tips og råd til alt som handler om privatøkonomi og boliglån.

Artikler

mobil-renovera-hallbart.jpg
21-07-16

Puss opp hjemmet og øk verdien på boligen din

Det siste året har hele landet holdt seg hjemme mer enn vanlig. Da er det enkelt å legge merke til lister som trenger å byttes ut, vegger som burde males eller et ønske om forandring og fornyelse i hjemmet. Tenker du på å pusse opp for å få det finere selv, øke verdien på boligen for å kunne refinansiere eller ønsker å selge, er det mange tips og triks som kan ha stor effekt, uten å koste altfor mye.

Les hele artikkelen
mobil-semesterbudget.jpg
21-06-29

Norgesferie på budsjett

Enten du vanligvis drar til utlandet eller holder deg innenfor landets grenser i løpet av ferien, er det enkelt å ta en ferie fra dagliglivet og de faste utgiftene det inkluderer. Et enkelt og oversiktlig budsjett for sommerplanene kan være hjelpsomt for å sørge for at pengene strekker gjennom hele sommeren.

Les hele artikkelen
desktop-betalningsanmarkningar.jpg
21-06-03

Har jeg betalingsanmerkning? Og hva er betalingsanmerkninger? Vi gir deg svarene.

De fleste har hørt om betalingsanmerkninger og vet at det er negativt, men ikke alle vet hva det egentlig er. Kort og konkret fortalt er betalingsanmerkning en merknad som viser at en person eller en bedrift har en eller flere fakturaer de ikke har betalt på lang tid. Dette til tross for at det er satt i gang tiltak for å få inn pengene.

Les hele artikkelen
desktop-checklista-1.jpg
21-05-05

Hva er refinansiering?

Ønsker du å få oversikt over økonomien din? Da bør du refinansiere – samle dyre kredittkort og forbrukslån i ett nytt og billigere lån.

Les hele artikkelen
desktop-boliglan.jpg
21-04-12

Hvor mye kan jeg låne til bolig?

Drømmeboligen du har ventet på, er endelig til salgs. Men hvordan kan du finne ut om du har råd til den? Hvor mye kan du låne, hvor mye egenkapital må du ha, hvor mye gjeld kan du ha i forhold til inntekt og hvor stor renteøkning må du tåle?

Les hele artikkelen
desktop-refinansiering.jpg
21-03-30

Trenger du refinansieringslån? Kanskje vi kan hjelpe deg?

Har du mange dyre smålån? Har det gått så langt at du har mistet oversikt over utgiftene? Eller har du gitt opp fordi du har inkasso og betalingsanmerkninger? I så fall kan et refinansieringslån gi deg en ny start med frisk økonomi.

Les hele artikkelen
budsjett100kb.jpg

1 år med hjemmekontor – hva har vi lært?

Et år etter at Norge stengte ned, er livet langt ifra tilbake til normalen. Noen har blitt vant til den nye hverdagen, andre har aldri følt seg mer isolert. Et år med nedstenging har også medført et helt år med hjemmekontor for mange. I fjor publiserte vi 7 tips som kan gjøre hjemmekontor både enklere og mer økonomisk, nå sitter vi med mye mer erfaring på både godt og vondt.

Les hele artikkelen
vinter-sportlov (2).jpg

6 koselige familieaktiviteter til vinterferien

Det er mye som virker usikkert i tiden fremover, men sitter du og lurer på hvordan du skal komme deg gjennom uken, har vi noen tips som både er snille mot lommeboken og som inspirer til kvalitetstid med dem du er glad i.

Les hele artikkelen