Lån med betalingsanmerkninger

Hos Bluestep Bank kan du få refinansiering med betalingsanmerkninger, da dette ikke er en avslagsårsak hos oss. Vår søknadsprosess bærer preg av helhetlige og individuelle vurderinger, og er ikke like automatisert som i mange andre banker. Våre erfarne lånespesialister snakker med deg gjennom hele prosessen og ser på din økonomiske situasjon. Dette gjør at vi kan finne løsninger der andre banker bare ser avslagsårsaker.

Kontakt oss for en uforpliktende prat ved å fylle ut skjemaet, så ringer vi deg opp når det passer best for deg. Vi vet at ingen situasjoner er helt like, og lytter derfor nøye til hva du som kunde forteller oss.

Om du eier bolig kan vi innvilge omstartslån så du kan bake dyr gjeld inn et boliglån. Har du forbrukslån, kredittkortgjeld eller andre dyre lån kan du redusere dine månedlige betalinger. Les mer om hvordan refinansiering med omstartslån fungerer og hvordan vi kan hjelpe deg til en ryddigere økonomisk hverdag.

  • Vi ønsker å hjelpe deg med nei fra en tradisjonell bank
  • Vi kan også hjelpe deg med betalingsanmerkning, inkasso, uten fast ansettelse m. mer. 

Vi kan innvilge lån fra 250 000 kr opp til 85 % av markedsverdien på boliger og 75 % av markedsverdien på fritidsboliger.

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,55 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.622.146, totalt kr. 4.622.146.

Send en uforpliktende søknad om omstartslån

Vil du undersøke mulighetene for å samle dine lån og kreditter i et omstartslån i Bluestep Bank? Send en søknad allerede i dag, så ser vi på dine muligheter sammen.

Søk omstartslån

Mer om betalingsanmerkninger

En betalingsanmerkning er informasjon om manglende betalingsevne som registreres av kredittopplysningsbyråene. En betalingsanmerkning er noe du normalt får dersom du ikke har betalt gjelden din.

Betalingsanmerkninger skal ifølge Finansportalen slettes umiddelbart etter at du har gjort opp for deg. 

Normalt gir ikke banker lån til personer med betalingsanmerkninger. For oss i BlueStep Bank er derimot ikke betalingsanmerkninger en avslagsårsak i seg selv. Når vi gjør en kredittvurdering legger vi derimot vekt på din fremtidig betalingsevne, og foretar en individuell vurdering hvor vi undersøker hvilke muligheter som finnes for akkurat deg. Det viktige for oss er å finne en løsning som er tilpasset til din økonomi.

Les mer om hvordan du kan refinansiere dyr gjeld med et omstartslån med betalingsanmerkning.