Refinansieringsrenter og omkostninger

Hos Bluestep Bank får alle kunder en individuelt tilpasset rente. Hvilken refinansieringsrente du får, avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, samt inntekter, utgifter og eventuelle øvrige gjeldsforpliktelser.

Sammen med deg finner vi veien til en trygg økonomi.

Da vi er en spesialbank konkurrerer ikke vi med tradisjonelle bankers renter og betingelser. Men vi kan tilby betingelser som er langt rimeligere enn hva man for eksempel får på mange usikrede lån og kredittkort. Les mer om å refinansiere dyre smålån i et refinansieringslån her. 

Det vil bli satt en nedbetalingsplan og løpetid som er tilpasset din økonomi. Hvilken refinansieringsrente du kan få, avhenger av din økonomiske situasjon, samt verdien og beliggenheten på din bolig.

Bruk vår refinansieringskalkulator for å beregne hvor mye du kan låne.

For øyeblikket ligger våre nominelle renter mellom 7,89 % og 12,20 %. Kontakt oss for å finne ut akkurat hvilken rente du kan få!

  • Nominelle rente: Fra 7,89 % til 12,20 %
  • Etableringsgebyr: Fra 1 % til 4 % av lånebeløpet
  • Termingebyr: 25 kr

Etableringsgebyret er fradragsberettiget og blir rapportert til skattemyndighetene.

Bonusløfte

Bluestep Bank ønsker at du skal bli belønnet for punktlig betjening av ditt lån. Alle kunder med førsteprioritetslån som betaler i tide, får renten automatisk redusert med 1 % (ett prosentpoeng) etter 2 år fra utbetalingsdato, og ytterligere 1 % (ett prosentpoeng) etter 3 år. Denne reduksjonen er begrenset nedad til vår til enhver tid laveste rente for gjeldende låneprodukt.

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,55 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.622.146, totalt kr. 4.622.146.

Laster