Hvorfor boliglån hos Bluestep Bank?

Fleksibilitet

Vi har større fleksibilitet enn mange andre banker og krever ikke fast ansettelse for å få boliglån. Vikarer, selvstendig næringsdrivende og deltids- og prosjektansatte er noen av våre kunder.

Fokus på fremtiden

Vi fokuserer i størst mulig grad på fremtiden og mulighetene dine. Betalingsanmerkninger eller gjeld, betyr ikke automatisk avslag hos oss.

Helhetlig vurdering

Hver søknad får en grundig helhetsvurdering og vi jobber bevisst for å finne den beste løsningen for deg.

Alle må forholde seg til noen minimumskrav for å kunne søke lån hos Bluestep Bank.

  • Markedsverdi på boligen må være over kr. 750.000.
  • Du må stille med minimum 15% av kjøpesum i egenkapital.

Egenkapitalkravet, altså hvor stor del av kjøpesummen du selv dekker, vil variere. Dette kan stilles i form av fri kapital eller eventuelt sikkerhet i en annen bolig.

Utover dette er vi mer fleksible enn andre långivere når det kommer til å vurdere din økonomiske situasjon. Hos oss kan du i mange tilfeller få hjelp, selv om andre banker sier nei. 

Boliglånskalkulator

Med denne boliglånskalkulatoren beregner du enkelt hvor mye du kan låne og hva månedskostnaden din kan bli.

Laster

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,17 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.509.977, totalt kr. 4.509.977.

Hvordan søke boliglån?

Det koster ingenting og er uforpliktende å søke boliglån hos oss, det er kun en mulighet for å se om vi kan hjelpe deg. Søknadsprosessen for et boliglån ser slik ut:

Laster

Hvem kan få lån?

Våre kunder inkluderer blant annet personer med kort eller negativ kreditthistorikk, deltidsansatte, pensjonister, personer på arbeidsavklaringspenger (AAP), uføretrygd, eller andre som har fått nei fra sin tradisjonelle bank av ulike grunner.

Boliglån uten fast jobb

Vi har større fleksibilitet enn mange andre banker og krever ikke fast ansettelse for å få boliglån. Vikarer, selvstendig næringsdrivende og deltids- og prosjektansatte er noen av våre kunder. Les mer om hvordan det er mulig å få boliglån uten fast stilling her.

Boliglån med betalingsanmerkninger

Har du betalingsanmerkninger? Dette betyr ikke automatisk avslag hos oss. Erfarne saksbehandlere gir deg personlig oppfølging gjennom hele søknadsprosessen og sammen med deg gjennomgår vi din økonomiske historikk for å vurdere betjeningsevnen din. Gjennom dialog kan vi finne ut hva som har skjedd, og sammen undersøke dine muligheter for boliglån – på tross av eventuelle betalingsanmerkninger. Les mer om boliglån med betalingsanmerkninger her.

Din boliglånsspesialist

Uansett om du er på leting, eller allerede har funnet en bolig du vil legge bud på, er det best å ha finansieringsbeviset klart. Du får vite hvor mye du kan låne, slik at du er klar når budrunden kommer i gang. Når du har funnet boligen du vil kjøpe, kan du enkelt komplettere ditt finansieringsbevis med spesifikk informasjon, slik at Bluestep Bank kan vurdere og eventuelt godkjenne den. Les mer om finansieringsbevis.

Hvorfor sier vi ja, når andre banker ikke kan?

Det finnes mange som ikke får lån, selv om de har egenkapital og evne til å betale lån og avdrag. Den mest typiske årsaken hos vanlige banker er betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Hos Bluestep Bank er det i seg selv ikke en avslagsårsak. 

Fornøyde kunder er vår beste bekreftelse

Laster
4.4 av 5 ut fra 269 Anmeldelser
Viser favorittene våre
Trustpilot
Laster
På andre språk: Icon Bolån | Icon Asuntolaina