;

Boliglånsrente

Lavere boliglånsrente enn på usikrede lån

Hos Bluestep får alle kunder en individuelt tilpasset boliglånsrente. Hvilken boliglånsrente du får, avhenger av din økonomiske situasjon, verdien på din bolig, samt inntektsgrunnlag, utgifter og eventuelle øvrige lån.

På grunn av den store innsatsen vi legger ned og den høyere risikoen vi tar på våre lån, konkurrerer ikke vi med tradisjonelle bankers renter og betingelser. Vi kan likevel tilby betingelser som er langt rimeligere en hva man for eksempel får på mange usikrede lån. Det vil bli satt en nedbetalingsplan og løpetid som er tilpasset din økonomi. Hvilken rente du kan få, avhenger av din økonomiske situasjon, samt verdien og beliggenheten på din bolig.

For øyeblikket ligger våre nominelle renter mellom 7,89 % og 12,20 %. Kontakt oss for å finne ut akkurat hvilken rente du kan få!

  • Nominelle rente: Fra 7,89 % til 12,20 %
  • Etableringsgebyr: Fra 1 % til 4 % av lånebeløpet
  • Termingebyr: 25 kr

Etableringsgebyret er fradragsberettiget og vil bli rapportert til skattemyndighetene.

Bonusløfte

Bluestep ønsker at du skal bli belønnet for punktlig betjening av ditt lån. Alle kunder med førsteprioritetslån som betaler i tide, får renten automatisk redusert med 1 % (ett prosentpoeng) etter 2 år fra utbetalingsdato, og ytterligere 1 % (ett prosentpoeng) etter 3 år. Denne reduksjonen er begrenset nedad til vår til enhver tid laveste rente for gjeldende låneprodukt. 

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,55 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.622.146, totalt kr. 4.622.146. Den nominelle renten er 8,60 %. 

Laster