Logg inn

Vår Facebook-policy

Velkommen til Bluestep sin offisielle Facebook-side! Send oss gjerne generelle spørsmål, eller del og kommenter våre innlegg. For private henvendelser er du velkommen til å kontakte oss på 854 450 40, da vi ikke kan håndtere individuelle saker her på Facebook.

• Husk at vår Facebook-side er åpen for alle, og at det du skriver blir synlig for andre Facebook-brukere. Vi ber deg derfor for din egen sikkerhet om å ikke legge ut privat informasjon som kontonummer, personnummer eller annen sensitiv informasjon direkte her på Facebook.

• Vi ber deg om å respektere både Facebook sine regler og norsk lov, spesielt bankenes taushetsplikt. Vi kommer ikke til å tillate innlegg som vi vurderer å være krenkende, støtende, ulovlige, bryter mot personvernet eller lignende. Om retningslinjene brytes vil det kunne resultere i sletting av innlegg, blokkering fra siden og rapportering til Facebook. Grovt språk, personangrep eller negative omtale av personal eller andre som skriver på siden aksepteres heller ikke, og vil på samme måte som reklameinnlegg for andre virksomheter eller annet som ikke kan vurderes som relevant, bli fjernet.

• Vi kommer aldri til å oppfordre deg til å legge igjen personlige opplysninger her på Facebook. Om du får en slik oppfordring fra noen som hevder å være fra Bluestep ber vi deg kontakte oss umiddelbart på 854 450 40.

• Vi tar kun ansvar for innlegg eller kommentarer som gis av representanter for Bluestep. De innleggene har alltid vårt profilbilde som avsender. Om noen andre enn representanter av BlueStep svarer kan vi ikke ta ansvar for det innlegget.

Vi er på Facebook fra mandag til torsdag kl. 08.00 – 18.00, og på fredager 08.00 – 16.00. Vi ønsker å besvare alle innlegg så raskt som mulig. Vanligvis vil vi kunne svare på spørsmålet ditt direkte, men i noen tilfeller hvor vi trenger mer informasjon vil det kunne ta litt lenger tid. Vi håper du i de tilfellene vil ha tålmodighet med oss, og vi lover å gjøre vårt beste for å besvare dine spørsmål på en god måte. 

 

Ved å surfe på dette nettstedet, aksepterer du at Bluestep Bank AB (publ) Filial Oslo gjennom nettstedet lagrer såkalte cookies.