Refinansiering av forbrukslån med sikkerhet i egen bolig

Det er ikke alltid like lett å få refinansiering av forbrukslån – og kredittkortgjeld. Spesielt hvis du i tillegg har betalingsanmerkninger, inkassosaker og variabel inntekt kan det føles som en håpløs kamp mot systemet. Og det er synd at man blir spent ben på når man prøver å komme seg på fote igjen.

Visste du at det finnes en smartere måte du kan refinansiere forbrukslån på, som kan gi deg lavere rente enn om du samler alt ett nytt forbrukslån?

Refinansiering av forbrukslån hos Bluestep

Når du skal refinansiere forbrukslån ser alle banker bakover på historikken din, men der stopper likheten mellom oss og de tradisjonelle bankene.

Bluestep er en kundeorientert bank, og hos oss tenker vi annerledes – vi ser løsninger der andre ser begrensninger, og vi sier ofte ja der andre sier nei. Dessuten behandles søknaden din av mennesker, og ikke datamaskiner.

I Bluestep ser vi på situasjonen din nå og hvordan den vil bli fremover. Ser vi muligheter, kan vi hjelpe deg tilbake til en enklere og mer oversiktlig hverdag – og en tryggere økonomi.

Kan jeg refinansiere forbrukslån hos Bluestep?

For å kunne refinansiere forbrukslån hos Bluestep må du kunne stille sikkerhet i fast eiendom, som bolig eller hytte. Det er derfor kan vi ofte gi deg lavere rente og bedre betingelser enn når du samler alle forbrukslånene dine i ett nytt usikret lån.

Og ikke bare får du lavere rente og bedre betingelser, men du slipper også å betale gebyrer på flere lån.

Hvor mye kan jeg låne?

Det kommer an på økonomien din, og verdien på eiendommen du stiller som sikkerhet. Vi følger dessuten de samme retningslinjene som andre banker:

  • Samlet gjeld kan ikke være større enn fem ganger inntekten din
  • Du må ha minst 15 prosent egenkapital for bolig

Slik er låneprosessen hos Bluestep

Så enkelt kan du refinansiere forbrukslån hos Bluestep. Hvis du vil – kan du lese mer om refinansiering her.

  1. Fyll inn søknadsskjemaet på denne siden, eller ring oss på 21 30 52 00.
  2. Når du har sendt inn skjemaet får du et team som tar hånd om deg, og du får din egen saksbehandler som så tar kontakt med deg.
  3. Dersom søknaden din blir innvilget, kommer dere sammen frem til en plan for betjening av lånet ditt.

Lurer du på noe om refinansiering av forbrukslån hos Bluestep? Husk at ingen spørsmål er for dumme – vi er her for å prøve å løse problemene dine. Ring oss på 21 30 52 00 for en uforpliktende samtale, eller send epost til kundesenter@bluestep.no.

Lånekalkulator for omstartslån

Beregne enkelt hvor lav månedskostnaden din kan bli hvis du refinansierer med et omstartslån hos oss.

Laster

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,17 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.509.977, totalt kr. 4.509.977.