Refinansiering hos Bluestep

Vi kan alle komme opp i en livskrise og havne i økonomisk uføre. Det kan være skilsmisse, å bli oppsagt fra jobben eller at du har brukt mer penger enn du har. En annen gang har du kanskje variabel inntekt i en periode, skal studere eller du trenger rett og slett mer penger. Uansett hva årsaken er – når du merker at økonomien begynner å bli stresset, søker du etter løsninger på nettet. Det er gjerne da ordet refinansiering dukker opp.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr å samle flere dyre smålån til ett billigere lån. For eksempel er det vanlig å samle kredittkortgjeld og forbrukslån til ett større usikret lån, gjerne i form av et forbrukslån. Dette blir som regel bedre for økonomien din – ikke bare fordi renten blir lavere, men også fordi du slipper gebyrer og samtidig får bedre oversikt over økonomien. Det gir deg en enklere og mer forutsigbar hverdag.

Men selv om renten blir lavere, er den fremdeles høyere enn den kunne vært. For det finnes en mye bedre måte å refinansiere på enn med et usikret lån – og som gjør at du sover bedre.

Derfor lønner det seg å refinansiere hos Bluestep

I motsetning til et usikret lån – når du refinansierer hos Bluestep stiller du sikkerhet i fast eiendom, altså egen bolig eller hytte. Denne sikkerheten er en forutsetning for å kunne refinansiere hos oss. Samtidig er det nettopp dette som gjør at du får en vesentlig lavere rente og bedre betingelser enn hos andre. Det gir deg lavere månedsbetalinger, og dermed bedre økonomi og mindre stress.

Noe vi ikke forutsetter er at du må ha fast ansettelse for å refinansiere hos Bluestep. Det betyr at vi er fleksible i møte med mennesker som har en stilling der inntekten varierer, eller har havnet i et økonomisk uføre. Om du er deltidsansatt, vikar eller selvstendig næringsdrivende – vi er her for deg når banken din sier nei. Og det gjelder ikke bare refinansiering, men også dersom du trenger boliglån.

I Bluestep vet vi at folk kan trå feil, eller at du kan havne i en lei situasjon du ikke har kontroll over. Vår oppgave er å hjelpe deg tilbake til en trygg økonomisk hverdag igjen – ser vi at du kan betale, gir vi deg muligheten til å få livet ditt tilbake.

For i motsetning til tradisjonelle banker ser vi ikke kun bakover, men heller på dagen i dag og fremtiden. Din fremtid.

Lånekalkulator for omstartslån

Beregne enkelt hvor lav månedskostnaden din kan bli hvis du refinansierer med et omstartslån hos oss.

Laster

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,17 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.509.977, totalt kr. 4.509.977.