Her kan du lese noen av våre kundehistorier

Siden vi startet i 2005, har vi hjulpet tusenvis av låntakere og sparere til en bedre økonomi, tross betalingsanmerkninger, kort kreditthistorikk eller variable inntektsformer. Her finner du noen av historiene.

Kundehistorier

dokumenter100kb.jpg

Slik fikk Bjørn gjort opp skattegjelden

Takket være Bluestep fikk han gjort opp gjelden sin til myndighetene.

Les hele artikkelen
lan-utan-fast-jobb.jpg

Slik fikk Gabriella boliglån uten fast jobb

27 år gamle Gabriella jobber tilnærmet fulltid som sykepleier og har ryddig økonomi. Likevel fikk hun ikke boliglån, fordi hun var i vikariat og hadde kort kreditthistorikk i Norge. Bluestep fikk regnestykket til å gå opp, og endelig kunne hun og kjæresten kjøpe leilighet sammen.

Les hele artikkelen
tosykkel100kb.jpg

Slik fikset Anders & Anne sine økonomiske problemer da pensjonistlivet ble snudd på hodet

Det gode livet som pensjonister tok en brå vending da Anders og Anne plutselig måtte rette alle sine ressurser mot en alvorlig hjertesykdom. Sammen med Bluestep fikk de økonomien på rett kjøl, så de kunne prioritere viktigere ting.

Les hele artikkelen
mehmetny.jpg

Mehmet fikk lån med kort kreditthistorikk

Mehmet har vært i full jobb siden han flyttet fra Tyrkia til en liten by på Østlandet. Arbeidet med å få boliglån ble derimot en tøffere utfordring enn han hadde trodd. Sammen med Bluestep kunne han og familien heldigvis oppfylle boligdrømmen - til tross for kort kreditthistorie.

Les hele artikkelen
case-nicke.jpg

Mikkel hadde enkeltmannsforetak og ble sykemeldt - refinansiering ble redningen

Mikkel gjorde suksess som snekker via sitt enkeltpersonforetak, men både firma og privatøkonomi sto i fare da han ble sykemeldt og ikke kunne ta på seg oppdrag lenger. Refinansiering ble redningen for han og firmaet hans.

Les hele artikkelen
eldrepartur100kb.jpg

Refinansieringslån ble løsningen da mannen Aksel mistet jobben

Aksel og Mathilde hadde ingen økonomiske bekymringer, før nedskjæringer i oljeindustrien plutselig gjorde dem avhengige av arbeidsavklaringspenger (AAP). Ettersom ingen tradisjonelle banker ville hjelpe med refinansiering, søkte de hjelp hos Bluestep.

Les hele artikkelen