Mikkel hadde enkeltmannsforetak og ble sykemeldt - refinansiering ble redningen

Mikkel gjorde suksess som snekker via sitt enkeltpersonforetak, men både firma og privatøkonomi sto i fare da han ble sykemeldt og ikke kunne ta på seg oppdrag lenger. Omstartslån ble redningen for han og firmaet hans.

Mikkel er bosatt på Østlandet, hvor han driver sitt eget snekkerfirma. Alt gikk som det skulle, helt til Mikkel plutselig pådro seg en kneskade under en skitur.

Skaden gjorde at Mikkel ble sykemeldt og ikke kunne arbeide på flere måneder. Han kom da raskt på etterskudd med moms og forskuddsbetaling av skatt under sykeperioden.

- Sykeforsikringen dekket ikke inn inntektstapet, og pengene tok slutt. Da gikk det ikke lang tid før jeg fikk betalingsanmerkning, forteller Mikkel.

Måtte forskuddsbetale materialer

Da han endelig ble frisk nok til å jobbe igjen, opplevde han at betalingsanmerkningene hadde fått katastrofale følger. Mikkel fikk ikke hente ut materialer hos leverandørene uten at han betalte på forhånd, og dermed var hele firmaet hans i fare.

- Her har vi en dyktig snekker som ikke kan jobbe og betale sin moms og skatt. Han havnet i en veldig vanskelig økonomisk situasjon. Da regningene kom inn, gikk det raskt, forteller lånespesialist Kenneth i Bluestep.

Omstartslån hos Bluestep ble redningen

Den vanskelige økonomiske situasjonen løste seg da Mikkel tok kontakt med Bluestep, som tok en grundig gjennomgang av hans økonomi.

Takket være huset som Mikkel bodde i, og som hadde lav belåning, så kunne Bluestep innfri gjelden til kemneren gjennom omstartslån.

Historien er basert på en virkelig hendelse, men på grunn av personvern er navn og personer på bildet fiktive.

Lånekalkulator for omstartslån

Beregne enkelt hvor lav månedskostnaden din kan bli hvis du refinansierer med et omstartslån hos oss.

Laster

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,17 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.509.977, totalt kr. 4.509.977.