Logg inn

Et steg mot trygghet

Bluestep tilbyr boliglån, refinansiering med sikkerhet i bolig, og sparing til gunstige betingelser. Siden vi startet i 2005, har vi hjulpet tusenvis av låntakere og sparere til en bedre økonomi.

Bluestep er en løsningsorientert bank som tilbyr refinansiering med pant i egen bolig, samt boliglån til kunder i Norge, Sverige og Finland. Bluestep er markedsleder innen sin sektor. Vi tilbyr også sparekonto med noen av markedets mest konkurransedyktige renter.

Annerledes er et av våre verdiord, og vi omfavner individualitet både på kundesiden og hos våre egne medarbeidere. Vi ser på løsninger for fremtiden, og legger vekt på mulighetene og kapasiteten din fremover. Bluestep kommuniserer med kunder på mer enn 20 ulike språk.

Gjennom å følge med på og tilpasse oss samfunnsutviklingen, gjør vi Bluestep til det selvsagte valget for alle som faller utenfor de tradisjonelle malene. Vi har tett dialog med både nye og eksisterende kunder, for eksempel selvstendig næringsdrivende, vikarer og deltidsansatte.

Vår visjon er å hjelpe kundene våre inn i en stabil økonomisk situasjon. Mer informasjon om Bluestep og vår selskapsledelse, finner du her.

Ytterligere informasjon om Bluestep og selskapets ledelse finner på  www.bluestepbank.com

Fakta 
Organisasjonsnummer, filial Oslo 995 268 841
Etablert 2005
Antall ansatte Ca 200
Kontor  Oslo
Stockholm
Helsinki
Helsingborg

Jobb hos oss

Hos oss blir du en en del av en kultur som preges av entreprenørånd og engasjement. Du får muligheten til å jobbe sammen med kollegaer som kjennetegnes ved høy kompetanse og professjonalitet. Vi satser mye på intern trening og utvikling og for den rette personen finnes det gode muligheter.

Karriere på Bluestep

Presse

Å være en utfordrer i en bransje som kjennetegnes av stadige endringer krever kompetanse og lang erfaring.  Vi har en sterk posisjon i vårt marked og er opptatt av å bli fremstilt korrekt i media. Derfor vil vi gjerne at journalister tar kontakt med oss og vi vil etterstrebe å besvare eventuelle spørsmål så raskt som mulig.

Pressemeldinger
Pressekontakter

Samarbeid

Vi er stolte av våre produkter og vårt selskap. Det er derfor vi velger å samarbeide med noen av de største og meste profesjonelle aktørene i vår bransje. Les mer om hvem vi samarbeider med her.

Lyst til å bli partner med oss, ta kontakt med oss på telefon 21 30 52 00 

Finansielle rapporter

Vi ønsker å være så transparente og tilgjengelig som  mulig. Derfor publiserer vi løpende strategisk og finansiell informasjon. Hensikten er å gi finansmarkedet og andre interessenter korrekt og aktuell informasjon om Bluestep og vår forretningsidé.

Finansielle rapporter