Et steg mot trygghet

Bluestep tilbyr boliglån, refinansiering med sikkerhet i bolig, og sparing til gunstige betingelser. Siden vi startet i 2005, har vi hjulpet tusenvis av låntakere og sparere til en bedre økonomi.

Bluestep er en løsningsorientert bank som tilbyr refinansiering med pant i egen bolig, samt boliglån til kunder i Norge, Sverige og Finland. Bluestep er markedsleder innen sin sektor. Vi tilbyr også sparekonto med noen av markedets mest konkurransedyktige renter.

Annerledes er et av våre verdiord, og vi omfavner individualitet både på kundesiden og hos våre egne medarbeidere. Vi ser på løsninger for fremtiden, og legger vekt på mulighetene og kapasiteten din fremover. Bluestep kommuniserer med kunder på mer enn 20 ulike språk.

Gjennom å følge med på og tilpasse oss samfunnsutviklingen, gjør vi Bluestep til det selvsagte valget for alle som faller utenfor de tradisjonelle malene. Vi har tett dialog med både nye og eksisterende kunder, for eksempel selvstendig næringsdrivende, vikarer og deltidsansatte.

Vår visjon er å hjelpe kundene våre inn i en stabil økonomisk situasjon. Mer informasjon om Bluestep og vår selskapsledelse, finner du her.

Ytterligere informasjon om Bluestep og selskapets ledelse finner på  www.bluestepbank.com

Fakta 
Organisasjonsnummer, filial Oslo 995 268 841
Etablert 2005
Antall ansatte Ca 200
Kontor  Oslo
Stockholm
Helsinki
Helsingborg

 

Bærekraft er et viktig fundament i forretnings- og foretakskulturen vår. Som foretak jobber vi for å bidra til en langsiktig, bærekraftig utvikling. Det er derfor viktig for oss at vi aktivt jobber mot en verden som er et bedre sted for alle mennesker, ikke minst for de som kommer senere. Derfor omfatter bærekraftsarbeidet hele vår virksomhet, noe som også gjenspeiles i ESG-målene våre.

Bærekraftsarbeid

Vi i Bluestep er overbeviste om at både myndigheter, bedrifter og samfunnsborgere sammen kan bidra til en positiv utvikling. Derfor prioriterer vi vårt eget ansvar i bærekraftarbeidet høyt.

Mer om bærekraft
ESG

ESG står for for environmental, social og governance. ESG-målene beskriver med andre ord vårt arbeid for å være et bærekraftig foretak som verner om miljøet, sosiale verdier og ansvarsbevisst governance (internstyring/kontroll).

Mer om ESG