Logg inn

Hos oss kan du få lån med betalingsanmerkninger

Har du søkt om lån, men fått avslag fordi du har betalingsanmerkninger? Da kan dette være løsningen.

Uansett om du har funnet drømmeboligen, vil kvitte deg med forbrukslån, smålån og kredittkort eller du har andre gode grunner – det er leit når du ikke får muligheten til å rette opp i økonomien din eller kjøpt boligen du ønsker deg fordi du betalingsanmerkninger.

Betalingsanmerkninger er vanlig

Det kan være mange grunner til at du har fått en eller flere betalingsanmerkninger. Noen ganger kan det skyldes permittering, arbeidsledighet, utdannelse eller sykdom. Andre ganger kan det være store uforutsette utgifter som har vokst ukontrollert, helt til den dagen du ikke klarte å betale mer. Og da var veien til betalingsanmerkningen kort.

Vi synes det er viktig for deg å vite at dette ikke er noe å være flau for, og at det er mange som har det på samme måte. I en undersøkelse gjort av YouGov for Bluestep viser det seg nemlig at 30 prosent av oss har hatt perioder der vi har mistet kontroll over egen økonomi.

Uansett hva som har skjedd – det viktigste for oss er at du ønsker å gjøre noe med situasjonen.

Slik kan du få hjelp

Fordelen med å bruke Bluestep er at du får snakke med mennesker. Der du hos andre banker har fått automatisk avslag av en datamaskin så snart den fant ut at du hadde betalingsanmerkning, får du hos oss erfarne saksbehandlere som er genuint opptatt av å hjelpe deg.

Når du snakker med din personlige kontakt finner dere sammen ut hva som skjedde, hvorfor det ble slik og hvordan du kan gå videre. Hos oss ser vi nemlig ikke bare bakover, men også fremover. Og hvis vi ser at du kan betjene lånet ditt selv om du har betalingsanmerkninger, er det fremdeles muligheter for at blir det innvilget.

For at du skal få lån hos oss, må du blant annet kunne stille din egen eller andres bolig eller hytte som sikkerhet – eller pant som det også kalles. Vi kan innvilge lån fra 250.000 kroner opp til 85 prosent av markedsverdien på boliger, og 75 prosent av markedsverdien på fritidsboliger. I tillegg må vi forholde oss til lovfestede minstekrav, som for eksempel:


  • Du kan ikke ha en samlet gjeld som er større enn fem ganger inntekten din

  • Du må stille med minimum 15 prosent av kjøpesummen i egenkapital

  • Du kan benytte maks 85 prosent av boligens verdi som sikkerhet

Har du en betalingsanmerkning? Kontakt oss for en uforpliktende prat! Fyll ut skjemaet, så ringer vi når det passer best for deg. Vi vet at ingen situasjoner er like, og lytter derfor nøye til hva du har å fortelle oss.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,95% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.668.466, totalt kr 3.668.466