;

Boliglån med betalingsanmerkninger

Å få lån med betalingsanmerkning er ikke lett, det vet vi – men det betyr ikke at det er umulig. Bluestep Bank er banken som ønsker å hjelpe deg med betalingsanmerkninger, også når det kommer til boligdrømmen.

Mange banker går i dag bort fra manuelle vurderinger. Det gjør ikke vi.

Hos Bluestep Bank får du personlig oppfølging av erfarne saksbehandlere i hele søknadsprosessen. Sammen med deg gjennomgår vi din økonomiske historikk for å vurdere betjeningsevnen din. Gjennom dialog kan vi finne ut hva som har skjedd, og sammen undersøke dine muligheter for boliglån – på tross av eventuelle betalingsanmerkninger. Les mer om boliglån hos Bluestep Bank og hva vi kan tilby her.

Hva kreves det av deg?

For å få lån må du kunne imøtekomme enkelte krav – noen er lovfestede, andre for å gi oss et godt vurderingsgrunnlag – slik at vi kan se at du kan betjene lånet på en forsvarlig måte.

Alle må forholde seg til noen minimumskrav for å kunne søke lån hos Bluestep Bank.

  • Markedsverdi på boligen må være over 750.000 kr
  • Du må stille med minimum 15 % av kjøpesum i egenkapital

Egenkapitalkravet, altså hvor stor del av kjøpesummen du selv må dekke, vil variere. Dette kan stilles i form av fri kapital eller eventuelt sikkerhet i en annen bolig.

Utover dette vil vi be om innsyn i skattemelding, lønnsslipper og annen dokumentasjon som kan fortelle oss hvordan din økonomiske situasjon er. Jo mer du kan vise til, jo lettere blir det for oss å gjøre en god vurdering av om du kan få boliglån, selv med betalingsanmerkning. Oppfyller du våre grunnkrav, er du velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt oss i dag ved å bruke søknadsskjemaet, eller ring oss på 21 30 52 00.

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,17 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.509.977, totalt kr. 4.509.977.