Boliglån - for alle faser av livet

I Bluestep Bank ser vi muligheter fremfor problemer. Hos oss er dagens situasjon og fremtiden det som betyr mest når vi vurderer løsninger. For oss er det viktigste at du får en trygg økonomi og evner å betjene lånet.

Søk boliglån

Hvordan fungerer boliglån?

Hva skal du gjøre?

Send en uforpliktende søknad om boliglån hos Bluestep Bank i dag. Vi krever ikke at du har fast ansettelse.

Hva gjør vi?

Våre kundeansvarlige gjør en helhetlig og individuell vurdering av din økonomiske situasjon, og sammen prøver vi å finne en løsning som passer deg. 

Hva kan du forvente?

Får du innvilget boliglån, får du vite hvor mye du kan låne slik at du er klar når budrunden kommer i gang. 

Boliglån i Bluestep Bank

Vi har større fleksibilitet enn mange andre banker, og krever ikke at du har fast ansettelse for å få boliglån. Det er for eksempel mange vikarer, selvstendig næringsdrivende, deltids- og prosjektansatte som har boliglånene sine i Bluestep Bank. Videre ser vi i størst mulig grad på fremtiden og mulighetene dine. Har du for eksempel betalingsanmerkninger eller gjeld, trenger det ikke automatisk å bety avslag.

Hver søknad får en grundig helhetsvurdering, og vi jobber bevisst for å finne løsninger. For oss er det viktigste at du får en trygg økonomi og evner å betjene lånet.

Søk boliglån

Boliglånskalkulator

Med denne boliglånskalkulatoren beregner du enkelt hvor mye du kan låne og hva månedskostnaden din kan bli.

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 6,58 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt kr. 4.009.071.

Hvem kan få lån?

Våre kunder inkluderer blant annet personer med kort eller negativ kreditthistorikk, deltidsansatte, pensjonister, personer på arbeidsavklaringspenger (AAP), uføretrygd, eller andre som har fått nei fra sin tradisjonelle bank av ulike grunner.

Din boliglånsspesialist

Uansett om du er på leting, eller allerede har funnet en bolig du vil legge bud på, er det best å ha finansieringsbeviset klart. Du får vite hvor mye du kan låne, slik at du er klar når budrunden kommer i gang. Når du har funnet boligen du vil kjøpe, kan du enkelt komplettere ditt finansieringsbevis med spesifikk informasjon, slik at Bluestep Bank kan vurdere og eventuelt godkjenne den. Les mer om finansieringsbevis.

Hvorfor sier vi ja, når andre banker ikke kan?

Det finnes mange som ikke får lån, selv om de har egenkapital og evne til å betale lån og avdrag. Den mest typiske årsaken hos vanlige banker er betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Hos Bluestep Bank er det i seg selv ikke en avslagsårsak. 

Fornøyde kunder er vår beste bekreftelse

4.3 av 5 ut fra 185 Anmeldelser
Viser favorittene våre
Trustpilot