Logg inn

Kjøp bolig

Søk om lån til bolig Søk om lån til bolig
Søk nå

I Bluestep ser vi muligheter fremfor problemer. Hos oss er dagens situasjon og fremtiden det som betyr mest når vi vurderer løsninger.

Vi har større fleksibilitet enn mange andre banker, og krever ikke at du har fast ansettelse for å få boliglån. Det er for eksempel mange vikarer, selvstendig næringsdrivende, deltids- og prosjektansatte som har boliglånene sine i Bluestep. Videre ser vi i størst mulig grad på fremtiden og mulighetene dine. Har du for eksempel betalingsanmerkninger eller gjeld, trenger det ikke automatisk å bety avslag.

Hver søknad får en grundig helhetsvurdering, og vi jobber bevisst for å finne løsninger. For oss er det viktigste at du får en trygg økonomi og evner å betjene lånet.

Din boliglånsspesialist

Uansett om du er på leting, eller allerede har funnet en bolig du vil legge bud på, er det best å ha finansieringsbeviset klart. Du får vite hvor mye du kan låne, slik at du er klar når budrunden kommer i gang. Når du har funnet boligen du vil kjøpe, kan du enkelt komplettere ditt finansieringsbevis med spesifikk informasjon, slik at Bluestep kan vurdere og eventuelt godkjenne den. Les mer om finansieringsbevis her.

Hvorfor sier vi ja, når andre banker ikke kan?

Det finnes mange som ikke får lån, selv om de har egenkapital og evne til å betale lån og avdrag. Den mest typiske årsaken hos vanlige banker er betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Hos Bluestep er det i seg selv ikke en avslagsårsak. 

Hvem kan få lån?

Våre kunder inkluderer blant annet personer med kort eller negativ kreditthistorikk, deltidsansatte, pensjonister, personer på arbeidsavklaringspenger (AAP), uføretrygd, eller andre som har fått nei fra sin tradisjonelle bank av ulike grunner.

Hva kreves det av deg?

Alle må forholde seg til noen minimumskrav for å kunne søke lån hos Bluestep.

  • Markedsverdi på boligen må være over kr. 750.000.
  • Du må stille med minimum 15% av kjøpesum i egenkapital.

Egenkapitalkravet, altså hvor stor del av kjøpesummen du selv dekker, vil variere. Dette kan stilles i form av fri kapital eller eventuelt sikkerhet i en annen bolig.

Utover dette er vi mer fleksible enn andre långivere når det kommer til å vurdere din økonomiske situasjon. Hos oss kan du i mange tilfeller få hjelp, selv om andre banker sier nei. 

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 7.1% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr 1.958.735, totalt kr 3.958.735.

Ved å surfe på dette nettstedet, aksepterer du at Bluestep Bank AB (publ) Filial Oslo gjennom nettstedet lagrer såkalte cookies.