Spørsmål og svar

Hva er omstartslån?

Hos Bluestep Bank kan vi refinansiere ulike typer av gjeld med et omstartslån. Det vi krever er at man må stille bolig eller fritidsbolig som sikkerhet, og at maksimal belåningsgrad ikke må overstige 85% for bolig og 75% for fritidsboliger/hytte. 

Omstartslån hos Bluestep Bank er en låneform som lar deg ta opp nytt eller samle lån med sikkerhet i bolig. Det brukes ofte til å samle dyr gjeld, eller andre smålån, i et større og billigere lån. Det kan også brukes til å betale for oppussing.

Refinansiere dyr forbruksgjeld med omstartslån

Refinansiering er ofte ekstra lønnsomt når man har er flere smålån, gjeld på kredittkort og andre lån med svært høy rente. Om du i tillegg har disse lånene spredt blant mindre lånegivere er renten som oftest ekstra høy. Da er refinansiering lønnsomt.

Du kan ta et omstartslån hos oss for å refinansiere forbrukslån, og kvitte deg med høye renteutgifter. Kredittkort har ofte meget høy rente, og noen ganger effektiv rente på over 20 %, som betyr at du kan redusere månedsbetalingene ved å flytte lånet over til boliglånet

Refinansiering av betalingsanmerkninger og inkasso med omstartslån

Det er fort gjort å komme bakpå økonomisk, og for mange er den kortsiktige redningen kredittkort eller dyre forbrukslån. Det ene tar det andre, regninger går til inkasso og plutselig har man en kreditthistorikk med betalingsanmerkninger som gjør at man fremstår som en dårlig betaler, og dermed ikke får boliglån eller refinansiering i tradisjonelle banker.

Hos Bluestep Bank tenker vi annerledes, og vi hjelper årlig tusenvis av mennesker med refinansiering av gjeld med et omstartslån, selv de med betalingsanmerkning og inkassogjeld og som de tradisjonelle bankene ser på som dårlige betalere.

Når vi kredittvurderer deg, legger vi hovedvekt på din fremtidige betalingsevne. 

Vi tilbyr også lån til deg med betalingsanmerkninger. Vi kan ikke love deg lån, men vi lover deg en seriøs og grundig vurdering av din situasjon.

Typer av gjeld vi kan refinansiere med et omstartslån
  • Boliglån
  • Kredittkortgjeld
  • Forbrukslån
  • Betalingsanmerkninger

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,55 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.622.146, totalt kr. 4.622.146.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt?

Du er velkommen til å kontakte oss.

Telefon: 21 30 52 00

E-post: kundesenter@bluestep.no