Refinansiering

Hos BlueStep Bank gir vi flere sjansen til å refinansiere boliglånet

Uansett om du vil nedbetale gjeld eller kvitte deg med dyre smålån og kreditter, kan refinanseringslån fra BlueStep Bank være løsningen.

Hvis du allerede eier en bolig eller en fritidsbolig, innvilger vi refinansiering til andre formål enn boligkjøp ved å bruke boligen som sikkerhet for lånet. Du kan også benytte boligen din som sikkerhet for refinansiering av dyrere lån og gjeld og dermed redusere de månedlige kostnadene, men like ofte handler det om oppussinger, investeringer eller realisering av drømmer.

Vi legger oss ikke opp i hva du velger, så lenge du har råd til lånet. Vi kan innvilge lån fra 250 000 kr opp til 85 % av markedsverdien på boliger og 75 % av markedsverdien på fritidsboliger.

  • Løs inn dyr gjeld
  • Redusere månedskostnader
  • Få en bedre oversikt over privatøkonomien

Ring 21 30 52 00

Du kan ringe oss på  21 30 52 00. Våre ansatte har lang erfaring i ulike typer av situasjoner og mulige løsninger. Hos oss får du prate med en personlig lånespeisialist om akkurat dine behov. 

Vurdering av muligheter

Vi foretar en individuell vurdering og undersøker hvilke muligheter vi har til å tilby refinansieringslån. Det viktige for oss, er å finne en løsning som er tilpasset til din økonomi. 

Beskjed

Når vi har gått igjennom din sak, vil du forholdsvis raskt få en foreløpig tilbakemelding på telefon. Deretter vil vi be om noe mer dokumentasjon fra deg før vi kan gi deg et endelig lånetilbud