Refinansiering

Få hjelp til å rydde opp i dyr gjeld med refinansiering fra BlueStep

Hos BlueStep Bank gir vi flere sjansen til å refinansiere boliglånet.

Hvem kan få refinansiering hos BlueStep?

Flere og flere er i dag ansatt i vikariat, selvstendig næringsdrivende, bonuslønnet, AAP eller ulike former for ansettelse. Andre har betalingsanmerkninger fra forhold som er ryddet opp i, men som fortsatt henger ved.

Vi fokuserer mer på din fremtidige evne til å betjene et lån - heller enn din økonomiske fortid.

Har du behov for refinansiering men har fått nei hos andre banker?

BlueStep er banken for deg som har fått nei fra en tradisjonell bank.

 

Hva skal til for å få refinansiering?           

Eier du allerede en bolig eller fritidsbolig kan vi innvilge refinansiering til andre formål enn boligkjøp ved å bruke denne boligen som sikkerhet for lånet.

Du kan dermed benytte boligen din som sikkerhet for refinansiering av dyrere lån og gjeld, og dermed ofte redusere de månedlige kostnadene. For noen handler det også om oppussinger, investeringer eller realisering av drømmer.
 

Hvor mye kan du få i refinansiering?

Hvor mye du kan få i refinansiering avhenger av din økonomiske situasjon og verdien på eiendommen du stiller til sikkerhet.

Vi legger oss ikke opp i hva du velger, så lenge du har råd til lånet. Vi kan innvilge lån fra 250 000 kr opp til 85 % av markedsverdien på boliger og 75 % av markedsverdien på fritidsboliger.

 

Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 7.1% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.958.735, totalt kr 3.958.735.  

Les videre:

Hva kan refinansieres?

 

Informasjon på polsk:

Refinansowanie – informacja po polsku

  • Løs inn dyr gjeld
  • Reduser månedlige betalinger
  • Få en bedre oversikt over privatøkonomien

Ring 21 30 52 00

Du kan ringe oss på 21 30 52 00. Våre ansatte har lang erfaring i ulike typer av situasjoner og mulige løsninger. Hos oss får du prate med en personlig lånespeisialist om akkurat dine behov. 

Vurdering av muligheter

Vi foretar en individuell vurdering og undersøker hvilke muligheter vi har til å tilby refinansieringslån. Det viktige for oss, er å finne en løsning som er tilpasset til din økonomi. 

Beskjed

Når vi har gått igjennom din sak vil du få en foreløpig tilbakemelding på telefon. Deretter vil vi be om noe mer dokumentasjon fra deg før vi kan gi deg et endelig lånetilbud