Refinansiering

Refinansiering av gjeld med betalingsanmerkninger

Har du betalingsanmerkninger, og av den grunn fått nei av andre banker når du har søkt om refinansiering? Da kan vi kanskje hjelpe deg.

Betalingsanmerkninger er noe som kan henge ved deg i lang tid, og gjør det vanskelig å få refinansiering i tradisjonelle banker. Men du kan allikevel få hjelp.

Hos BlueStep kan du få innvilget søknad om refinansiering, selv med betalingsanmerkninger.

Bli kvitt dyre smålån og kredittkortgjeld ved å samle alt i ett lån. Slik kan du få bedre oversikt og lavere utgifter. Send oss en søknad, så tar vi en prat!

 

Hvordan kan vi si ja, når andre banker sier nei?

Vår søknadsprosess er personlig og ikke automatisert, som i andre banker. Vi snakker med deg gjennom prosessen og vurderer hele din økonomiske situasjon. Da blir vi kjent med deg og bygger tillit, som gjør at vi kan se forbi betalingsanmerkningene dine.

 

Hva kreves av deg for å få lån?

Det må stilles bolig eller fritidseiendom som sikkerhet. Dette kan være din eiendom, eller eiendommen til noen som kan stille som medlåntaker.

Når du har sendt en søknad, ringer en av våre spesialister til deg. Du forteller oss om din økonomiske situasjon, og svarer på spørsmål som lar oss avdekke mulighetene for deg.

Deretter vil vi be deg om å skaffe til veie all dokumentasjon som kan hjelpe oss med å fastslå din betalingsevne, og sette dine vilkår. 

 

Les videre:

Hva kan du refinansiere?

 

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt oss idag ved å bruke søknadsskjemaet eller ved å ringe oss på 21 30 52 00.

  • Løs inn dyr gjeld
  • Redusere månedskostnader
  • Få en bedre oversikt over privatøkonomien

Ring 21 62 85 63

Du kan ringe oss på 21 30 52 00. Våre ansatte har lang erfaring i ulike typer av situasjoner og mulige løsninger. Hos oss får du prate med en personlig lånespeisialist om akkurat dine behov.

Vurdering av muligheter

Vi foretar en individuell vurdering og undersøker hvilke muligheter vi har til å tilby refinansieringslån. Det viktige for oss, er å finne en løsning som er tilpasset til din økonomi. 

Beskjed

Når vi har gått igjennom din sak vil du få en foreløpig tilbakemelding på telefon. Deretter vil vi be om noe mer dokumentasjon fra deg før vi kan gi deg et endelig lånetilbud