Logg inn

Lån trygt med sikkerhet i egen bolig

Refinansier med sikkerhet i egen bolig Refinansier med sikkerhet i egen bolig
Søk om lån

Hos oss får flere sjansen til å refinansiere boliglånet og rydde opp i dyr gjeld.

Samle smålån – senk månedsbetalingene

Du kan utnytte verdistigningen på din bolig til å samle smålån, refinansiere dyre kreditter, eller innfri inkassokrav slik at du kommer videre fra en fastlåst situasjon.

Du trenger ikke å være fast ansatt

Arbeidsmarkedet forandres hele tiden og det kommer stadig nye måter å jobbe på. For å få lån hos Bluestep, trenger du ikke å være fast ansatt. For oss er det viktigste at du klarer å betjene lånet ditt.

Fordeler med å låne med sikkerhet i egen bolig:

  • Senk månedsbetalingene ved å rydde opp i dyr gjeld.
  • Forenklet økonomisk hverdag ved å samle lån.
  • Vesentlig lavere rente enn forbrukslån og kredittkort.

Det skal kjennes trygt å låne

Bluestep kan forenkle den økonomiske hverdagen for mange. Du får personlig oppfølging av våre erfarne saksbehandlere som følger deg gjennom låneprosessen. Vi ser på hele økonomien din, og bedømmer din betalingsevne ut fra dine personlige forutsetninger og fremtidige betalingsevne. 

Hvor mye kan du få i refinansieringslån?

Hvor mye du kan få i refinansieringslån, avhenger av din økonomiske situasjon og verdien på eiendommen du stiller som sikkerhet. Det viktigste for oss er at du har råd til å betjene lånet. Vi kan innvilge lån fra 250 000 kr opp til 85 % av markedsverdien på boliger og opp til 75 % av markedsverdien på fritidsbolig/hytte.

Hvem kan få refinansiering hos Bluestep?

For å få innvilget refinansiering må du kunne stille sikkerhet for lånet i egen bolig. Du kan dermed benytte boligen din for refinansiering av dyrere lån og gjeld.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 7.1% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr 1.958.735, totalt kr 3.958.735.

Ved å surfe på dette nettstedet, aksepterer du at Bluestep Bank AB (publ) Filial Oslo gjennom nettstedet lagrer såkalte cookies.