Få kontroll på økonomien med en budsjettmal

Med økte priser og i en hektisk hverdag kan det være vanskelig å ha kontroll på økonomien til enhver tid. Et budsjett gir deg mer forutsigbarhet og økt økonomisk trygghet – last ned vår gratis budsjettmal for både personlig og familiebudsjett her.

Med økte priser på strøm, drivstoff og dagligvarer, i tillegg til økte renter kan det for mange bli vanskelig å holde økonomien i balanse. I følge tall fra SSB oppgir nesten én av fem husholdninger at de ikke har økonomi til å takle en uforutsett utgift. Et budsjett kan være et viktig verktøy i hverdagen for å få oversikt over privatøkonomien. 

Å sette opp et budsjett er en svært effektiv måte å få oversikt over forbruket og kontroll på privatøkonomien på. Bedre kontroll på økonomien kan gjøre det lettere å sette av noen kroner hver måned til en buffer slik at man har penger til nettopp uforutsette utgifter. Likevel kan det være vanskelig å vite hvordan et budsjett bør se ut og hva det skal inneholde. Vi har gjort jobben enklere for deg og laget en mal – både for personlig budsjett og for familiebudsjett.

Begge våre budsjettmaler inneholder poster for både inntekter og generelle utgifter, hvor du enkelt kan justere disse i henhold til hva som er relevant for deg eller din familie.

Personlig budsjettmal

Forsvinner lønnen omtrent med det samme den har kommet inn på konto? Eller ønsker du mer orden i økonomien? Bluestep Bank har laget en personlig budsjettmal som enkelt gir deg bedre oversikt og en sunnere privatøkonomi. 

Mange strever med å få endene til å møtes, eller bruker rett og slett mer penger enn de ønsker. I følge en undersøkelse om betalingsvaner oppgir over 1 av 4 personer under 30 at de kjøper varer og tjenester som de egentlig ikke har råd til.

Å sette opp et budsjett er et enkelt grep for å få kontroll over privatøkonomien din. Det eneste du trenger å gjøre, er å følge malen.

Laster

Familiebudsjettmal

Det kan være vanskelig å ha kontroll på familieøkonomien, særlig i en hektisk hverdag. Vi har derfor laget en mal for familiebudsjett, for å bidra til en enklere hverdag og økt økonomisk trygghet.

Det er dyrt å ha barn, og mange familier strever med å få endene til å møtes. Når økonomien er trang, er det å sette opp et familiebudsjett noe av det smarteste du kan gjøre for å få kontroll over forbruket i husholdningen. Med vår familiebudsjettmal kan du enkelt føre inn inntekter og utgifter å få god oversikt over din families økonomi.

Laster

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Få bedre kontroll over økonomien og lavere månedlige kostnader ved å samle dyre smålån.

  • Senk månedskostnadene
  • Lavere rente
  • Forenklet økonomisk hverdag ved å samle lån

Søk refinansiering