Logg inn

Vi endrer vår flytende sparerente

Vi setter ned renten på sparekonto Flex fra 2,15% til 2,10%. For nye kunder tredde endringen i kraft 04. juli 2019, mens den for eksisterende kunder vil være gjeldende fra 04.09. 2019.

Personlig budsjettmal

Få full kontroll over din privatøkonomi (Excel & PDF).

Forsvinner lønnen omtrent med det samme den har kommet inn på konto? Eller har du kanskje bare behov for litt mer orden i økonomien? Vi har laget en personlig budsjettmal, som enkelt gir deg bedre oversikt og en sunnere privatøkonomi.

Mange strever med å få endene til å møtes, eller bruker rett og slett mer penger enn de ønsker. I følge en undersøkelse om betalingsvaner oppgir over 1 av 4 personer under 30 at de kjøper varer og tjenester som de egentlig ikke har råd til.

Å sette opp et budsjett er noe av det smarteste du kan gjøre for å få overtaket på privatøkonomien din. Likevel kan det være vanskelig å vite hvordan det bør settes opp, og hva du bør inkludere for å få en best mulig oversikt.

Derfor har vi gjort jobben enkel for deg - her finner du en gratis og nedlastbar budsjettmal som kan hjelpe deg å få bedre oversikt over privatøkonomien og større økonomisk frihet. Det eneste du trenger å gjøre, er å følge budsjettet.

Budsjettmalen kan du laste ned som både Excel- og PDF-fil, så du kan velge det formatet som passer deg best.

Ved å surfe på dette nettstedet, aksepterer du at Bluestep Bank AB (publ) Filial Oslo gjennom nettstedet lagrer såkalte cookies.