Logg inn

Vi endrer vår flytende sparerente

Vi setter ned renten på sparekonto Flex fra 2,15% til 2,10%. For nye kunder tredde endringen i kraft 04. juli 2019, mens den for eksisterende kunder vil være gjeldende fra 04.09. 2019.

Refinansiering av gjeld med betalingsanmerkninger

Har betalingsanmerkninger hindret deg fra å få refinansiering i andre banker? Bluestep kan kanskje hjelpe deg.

Betalingsanmerkninger kan henge ved deg i lang tid, og kan gjøre det vanskelig å få refinansiering i tradisjonelle banker. Men det er likevel mulig å få hjelp.

Hvordan kan Bluestep si ja, der andre banker sier nei?

Hos Bluestep kan du få refinansiering, selv om du har betalingsanmerkninger. Vår søknadsprosess bærer preg av helhetlige og individuelle vurderinger, og er ikke like automatisert som i mange andre banker. Våre erfarne lånespesialister snakker med deg gjennom hele prosessen og ser på din økonomiske situasjon. Dette gjør at vi kan finne løsninger der andre banker bare ser avslagsårsaker.

Hva kreves av deg for å få lån?

Du må stille bolig eller fritidsbolig som sikkerhet. Dette kan være din egen bolig eller boligen til noen andre, for eksempel familie, som kan stille som medlåntaker. Når du har sendt en søknad, ringer en av våre lånespesialister til deg, for å ta opp spørsmål som lar oss avdekke mulighetene dine. Deretter vil vi be deg om å skaffe til veie nødvendig dokumentasjon slik at vi kan fastslå hvilken betalingsevne du har, for å sette riktig vilkår for lånet ditt.  

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt oss i dag ved å bruke søknadsskjemaet nedenfor, eller ring oss på 20 30 52 00 for en uforpliktende samtale.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 7.1% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr 1.958.735, totalt kr 3.958.735.

Ved å surfe på dette nettstedet, aksepterer du at Bluestep Bank AB (publ) Filial Oslo gjennom nettstedet lagrer såkalte cookies.