;

Refinansiering av gjeld med betalingsanmerkninger

Har betalingsanmerkninger hindret deg fra å få refinansiering med omstartslån i andre banker? Bluestep Bank kan kanskje hjelpe deg.

Betalingsanmerkninger kan henge ved deg i lang tid, og det kan være vanskelig å refinansiere og få omstartslån med betalingsanmerkninger i tradisjonelle banker. Men det er likevel mulig å få hjelp.

Hvordan kan Bluestep Bank si ja, der andre banker sier nei?

Hos Bluestep Bank kan du få refinansiering med betalingsanmerkninger, da dette ikke er en avslagsårsak hos oss. Vår søknadsprosess bærer preg av helhetlige og individuelle vurderinger, og er ikke like automatisert som i mange andre banker. Våre erfarne lånespesialister snakker med deg gjennom hele prosessen og ser på din økonomiske situasjon. Dette gjør at vi kan finne løsninger der andre banker bare ser avslagsårsaker.

Hva kreves av deg for å få omstartslån?

Du må stille bolig eller fritidsbolig som sikkerhet. Dette kan være din egen bolig eller boligen til noen andre, for eksempel familie, som kan stille som medlåntaker. Når du har sendt en søknad, ringer en av våre lånespesialister til deg, for å ta opp spørsmål som lar oss avdekke mulighetene dine. Deretter vil vi be deg om å skaffe til veie nødvendig dokumentasjon slik at vi kan fastslå hvilken betalingsevne du har, for å sette riktig vilkår for omstartslånet ditt. Her kan du lese mer om prosessen rundt refinansiering med omstartslån og hvordan vi kan hjelpe deg til en ryddigere økonomisk hverdag.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt oss i dag ved å bruke søknadsskjemaet nedenfor, eller ring oss på 21 05 64 35 for en uforpliktende samtale.

Representativt eksempel i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,17 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.509.977, totalt kr. 4.509.977.